To je to što me zanima!

Rihanna bujnim oblinama sve poziva u svoju novu trgovinu, prodavat će seksi donje rublje

Pjevačica, a sada i poduzetnica prezentirala je novu kolekciju na sebi, a njezin atraktivan izgled nikog nije ostavio ravnodušnim. Pozirala je u čipkastom donjem rublju koji je istaknuo sve njezine bujne obline
Vidi originalni članak

Modna ikona Rihanna (33) objavila je nedugo novu kolekciju 'Savage X Fenty' donjeg rublja za Valentinovo. A sada je otvorila i svoju prvu trgovinu u Las Vegasu. Uz donje rublje, prodavat će i sportsku odjeću te kozmetiku.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Prije nego što kupite cvijeće, zavirite u moj web shop - stoji na stranici njezina brenda 'Savage X Fenty' za sve one koji se odluče za malo odvažniji poklon ovog Valentinova. 

Pjevačica, a sada i poduzetnica prezentirala je novu kolekciju na sebi, a njezin atraktivan izgled nikog nije ostavio ravnodušnim.

Pozirala je u crvenom trikou dubokog dekoltea i golih leđa, koji ima vezanje preko grudi. Čipkasti dizajn iskombinirala je s mrežastim  najlonkama iste boje. A cijelu ovu seksepilnu kombinaciju začinila je crno-crvenom frizurom.

Na jednoj od fotografija primila se za kristalne lustere, koji su joj, čini se, poslužili kao drška. No, bilo je poziranja i u saonicama. A svoju kombinaciju u potpunosti je uskladila s zimskim ambijentom. Bijelo rublje s plavim uzorkom iskombinirala je s lateks halterima iste boje, a cijelu kombinaciju upotpunila je srebrnim štiklama i bijelom jaknom.

MAGNET ZA USPJEH Od pjevačice do kreatorice: Kako je Rihanna postala stilska ikona i stvorila modno carstvo

Podsjetimo, Rihanna je modnu priču započela nakon kozmetike, još 2008. godine od kad njezini brendovi samo rastu. Žene diljem svijeta ga obožavaju jer se bazira na inkluzivnosti te nudi jako širok raspon veličina donjeg rublja kao i nijansi pudera i ruževa.

GLEDAJTE SERIJU ‘TARIK I BUKI’ I OSVOJITE PUTOVANJE!

Idi na 24sata

Komentari 10

  • nap 26.01.2022.

    Odlicna

  • MarjanaKrstavac 26.01.2022.

    Ja sam za da od celebritya za kupiti ali ako je bas kvalitet i ističe se od drugih no ovako nesto vec budemo no opet Rihanna je to😌

  • JohnnyBravo25 26.01.2022.

    Tuuuuooooo....kakšni komad ženske 😁😁😁😁🤣🤣🤣🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare