To je to što me zanima!

Rihanna i Chris opet skupa unatoč svim masnicama...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ni dvije kvrge na čelu, razbijeni nos i usnica te masnice na svakom obrazu nisu bili dovoljni da Rihanna zauvijek prekriži Browna iz svog života
Vidi originalni članak

Još nisu prošla niti tri tjedna od kada je 19-godišnji Chris Brown premlatio Rihannu zbog navodne svađe oko jedne poruke na njegovom mobitelu, a par je opet zajedno. Rihanna (21) očito ne može bez Chrisa i primila ga je natrag iako ju je istukao do neprepoznatljivosti. Od samog incidenta pojavljivali su se izvještaji o tome kako pjevačica još voli Browna i kako želi opet biti s njim, no sve do danas malo je tko vjerovao u takve navode.
- Opet su zajedno. Oboma je još uvijek jako stalo do onog drugog. Chris je još uvijek tužan zbog svega što se dogodilo, ali uistinu je sretan što je opet sa ženom koju voli - kazao je izvor američkom magazinu People.
Par se trenutačno nalazi u jednoj od kuća Seana 'Diddyja' Combsa u okolici Miamija. Miriti su se počeli prije tjedan dana na Rihannin 21. rođendan. Chris ju je nazvao da joj čestita i tada su oboje priznali kako još uvijek žele biti zajedno.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • lost_soul 28.02.2009.

    ona le luda do dna, ljubav je nesto fino. ali ako se osniva na tome da malo malo on nju pretuce, onda to nije vise ljubav nego nasilje i takve zene se trebaju sto dalje odmaknuti od takvih manijaka, prosla sam svasta u zivotu cak i tako nesto. i bolje ti je ako imas imalo gripsa u glavi odmaknut se sto dalje od takvog covjeka, jednom masnica uvjek masnica... i tako ce nakon nekog vremena je opet pretuc i sta ce onda. opet mu se vratit, to je za mene cista glupost, ali nek joj bude... sta cu joj ja

  • rafa09 28.02.2009.

    ma nek se tuku kad im je napeto =)

  • šamar 28.02.2009.

    jadna glupaca,ak voli da je se tuce nek ju onda jos jednom sakom pogodi i u moje ime!

Komentiraj...
Vidi sve komentare