To je to što me zanima!

Rihanna i Chris proveli su noć zajedno u New Yorku

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Šuška se kako su Rihanna i Chris opet zajedno. Majka pjevačice je shrvana, ali ne može učiniti ništa jer je Rihanna odrasla i neovisna žena
Vidi originalni članak

Samo šest mjeseci nakon što ju je Chris Brown (20) brutalno pretukao Rihanna (21) je s njim provela noć u Trump International hotelu na Manhattanu u New Yorku, prenosi MTV. Pretpostavlja se kako je par opet zajedno, ali to još nitko nije potvrdio. Odvojeno su se prijavili u hotel i imali su odvojene sobe, ali osoblje ih je vidjelo kako se maze. Chris ju je dirao po obrazu i stalno su se nešto došaptavali.
- Izgledali su kao da uživaju zajedno - kazao je jedan od zaposlenika hotela. Prije pet tjedana pjevačica s Barbadosa izborila se za sudski nalog kojim je Brownu zabranjeno da joj se približava. No, izgleda kako je Rihanna tražila takvu sudsku odluku samo zato jer su joj odvjetnici savjetovali da to učini.
- Shrvana sam, ali što ja mogu učiniti? Rihanna je odrasla i vrlo neovisna žena koja sama donosi svoje životne odluke. Volimo ju, ali nas boli dok gledamo kako igra ruski rulet sa svojim životom. Chris ima neku bizarnu moć nad njom. Ona ga još voli i on to zna. U njenim očima, on je bog. Čak i nakon sveg ovog vremena i onoga što je učinio nije se smanjio njegov utjecaj na nju - ispričala je potresena Rihannina majka magazinu Star.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • VezanIPriveden 04.08.2009.

    EPULG EKČIP

  • ladydi 04.08.2009.

    Šta...jel ju treba još jednom prebit da shvati kako se takve osobe nikad ne mjenjaju!!!!

  • tahuti 04.08.2009.

    popiće punu robiju zbog te ku..,jer kad se sljedeći put našmrču i napiju,opet će se potući, i ode on na "petardu".a vi koji mislite da se sve žene ne znaju ili ne vole tući, zjb ste se.ovo je ludača.

Komentiraj...
Vidi sve komentare