To je to što me zanima!

Rihanna ima još jednu novu pjesmu! Poslušajte hit singl iz Marvelovog filma Black Panther

Pjesma 'Lift Me Up', prva koju je Rihanna objavila nakon šest godina pauze, soundtrack je dugoiščekivanog nastavka Marvelovog filma 'Black Panter: Wakanda Forever'. No, nije jedina
Vidi originalni članak

Nakon što je prije nekoliko tjedana objavila prvu novu pjesmu u posljednjih šest godina, Rihanna (34) je 11. studenog u ponoć objavila još jedan hit singl, 'Born Again'.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pjesma 'Lift Me Up', prva koju je Rihanna objavila nakon šest godina pauze, soundtrack je dugoiščekivanog nastavka Marvelovog filma 'Black Panter: Wakanda Forever'. I pjesma 'Born Again' također je snimljena za spomenuti film. 

Inače, singl 'Lift Me Up' se ubrzo nakon objave popeo na vrh glazbenih top ljestvica u svijetu. Proglašen je i 'pjesmom tjedna', a služio je kao posveta pokojnom glumcu Chadwicku Bosemanu, koji je preuzeo ulogu glavnog glumca u originalnoj 'Black Panther'. 

NAKON ŠEST GODINA PAUZE Rihanna: Ikona pop glazbe se vraća nikad nježnija i ranjivija, spremna da opet sruši internet

Film 'Black Panther' ovog tjedna premijerno je prikazan u CineStaru u Areni Zagreb. 

Podsjetimo, Rihanna se krajem listopada pojavila na crvenom tepihu, samo pet mjeseci nakon porođaja. U društvu dečka ASAP Rockyja (34) stigla je na premijeru filma 'Black Panther: Wakanda Forever' u Los Angelesu. Pjevačica je tada nosila zanimljivu haljinu dizajnera Ricka Owensa, uz koju je nosila duge rukavice.

POGLEDAJTE VIDEO: PETA EPIZODA EKSPERIMENTA S ANĐELKOM I RENEOM

AKO STE PROPUSTILI POGLEDAJTE I ČETVRTU EPIZODU EKSPERIMENTA

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare