To je to što me zanima!

Rihanna je bila bahata, zato sad mora platiti 263 tisuće kn

Iako je sama podnijela tužbu protiv tvrtke koja je upravljala njezinim financijama, pjevačica se na sudskim ročištima nije pojavljivala te je pozive na sud ignorirala
Vidi originalni članak

Iako trenutačno uživa na luksuznoj jahti, pjevačicu poslije odmora čekaju brojne obaveze. Rihannu (25) je sud odlučio kazniti s 47.050 dolara, to jest 263.200 kuna zbog njezinog bahatog ponašanja, to jest ignoriranja sudskih poziva. 

Naime, pjevačica je prije izvjesnog vremena podnijela tužbu protiv tvrtke koja je upravljala njezinim financijama jer su je, kako je tvrdi, zbog lošeg računovodstva koštali milijune dolara. No, iako je sama podnijela tužbu, na sudskim ročištima se nije pojavljivala te je pozive na sud ignorirala. 

Tijekom devet mjeseci propustila je pet ročišta. Jednom prilikom je izjavila da je bolesna, no kako su rekli sa suda, tada je na Twitteru objavljivala fotografije na kojima je djelovala sasvim u redu. 

Zbog toga mora platiti spomenutu novčanu kaznu, a treba se i na sudu pojaviti 28. kolovoza. Ako to ne učini, njezina će tužba biti odbačena. No, pjevačica ni ovoga puta ničim ne pokazuje da je zabrinuta. Prema fotografijama na Twitteru vidljivo je da uživa u svakom slobodnom trenutku. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • kung fu panda 28.07.2013.

    ženo plati odvjetnika da ide na sud

  • WOMANIZER 27.07.2013.

    živo joj se hebe! hahaha

  • fullyraw 27.07.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare