To je to što me zanima!

Rihanna je bila trudna dok ju je Chris Brown mlatio?

Mlada pjevačica s Barbadosa navodno se bojala kako bi Chris reagirao na njenu trudnoću. Ona je par dana prije incidenta bila kod ginekologa
Vidi originalni članak

Nekoliko dana prije nego što je Chris Brown (19) pretukao Rihannu (21), pjevačica je navodno u Los Angelesu posjetila ginekološku kliniku. Kako prenosi američki Stars, pretučena Rihanna tada je mislila kako je zatrudnjela.
- Bila je nervozna i vrpoljila se u čekaonici cijelo vrijeme. Nije izgledalo kao da se osjeća najbolje - otkriva posjetitelj klinike. Izvori bliski Rihanni otkrivaju da se bojala kako bi eventualna trudnoća unijela nemir u odnos sa Chrisom jer nije bila sigurna što on misli o bebi. Ranije su se pojavili navodi da je incident izazvala njena ljubomora budući da se on navodno dopisivao s nekom drugom djevojkom, ali još nije poznato što je nagnalo mladog glazbenika da pretuče pjevačicu.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • virusica 27.02.2009.

    Ma nikad mi nije bilo žao žene koju mlati muškarac jer mlati je samo zato jer mu ona to dopušta. Ne počne to tek tako, prvo malo povise ton, pa naređuju,samo glupača to ne prepozna a mazohiskinji je ionako dobro.

  • lost_soul 26.02.2009.

    zeno bozija okani se takvog covjeka, djete se moze odgojit i bez njega.

  • JAX 26.02.2009.

    bila???

Komentiraj...
Vidi sve komentare