To je to što me zanima!

Rihanna je svoje francuske obožavatelje nazvala luđacima

Francuzi su jeb... ludi!!! Ako me gurneš, gurnut ću i ja tebe!!! Paparazzi i ostali luđaci uključeni, morala sam bježati sa željezničke stanice, napisala je na Twitteru
Vidi originalni članak

Iako je za kaos koji je izazvala na željezničkom kolodvoru u Parizu sama odgovorna, Rihanna (24) se obrušila na svoje obožavatelje od kojih je morala bježati kad je iz Londona stigla na kolodvor Gare du Nord.

Pjevačica je, naime, na Twitteru objavila broj vlaka i vrijeme dolaska na pariški kolodvor, a tu je informaciju iskoristila horda njenih obožavatelja koji su pohrlili vidjeti svoga idola.

Kaos koji ju je ondje dočekao Rihannu nije nimalo obradovao, već potpuno izbezumio. Svoj bijes ponovno je izrazila na Twitteru.

− Francuzi su jeb... ludi!!! Ako me gurneš, gurnut ću i ja tebe!!! Paparazzi i ostali luđaci uključeni!!!! Morala sam bježati sa željezničke stanice. Totalno ste izvan kontrole s tim sranjem u Parizu − napisala je zvijezda. Zaštitari na Gare du Nordu rekli su da je Rihannino ponašanje bilo krajnje neodgovorno. Smatraju da nije smjela objaviti broj vlaka i vrijeme dolaska na društvenoj mreži.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • _petra_ 04.09.2012.

    sama je to trazila

  • Sweat devil 27 04.09.2012.

    i ta je počela tuć u stranu u p.m.

  • LucyLu_1 03.09.2012.

    Prvo objavi broj vlaka i vrijeme dolaska, a onda pošandrca jer su je obožavatelji došli vidjeti? Vjerojatno bi bila frka i da nisu...Ah...što je starija i ima više para, postaje sve više bahata i sve više mi se gadi...fuj

Komentiraj...
Vidi sve komentare