To je to što me zanima!

Rihanna je u haljini od 216.000 kristala pokazala grudi i guzu

Društvo američkih modnih dizajnera proglasilo ju je modnom ikonom godine, a pjevačica je status opravdala prozirnom haljinom koja je naglasila njene atribute
Vidi originalni članak

Na godišnjem skupu američkih modnih dizajnera proglasili su je modnom ikonom, a da njena ljepota nikome ne bi promakla Rihanna (26) se pobrinula provokativnim outfitom . Na zabavu u njujorški Lincoln Center pjevačica je došla u haljini Adama Selmana.

Haljina je, naime, u cijelosti izrađena od kristala Swarovski. Njih 216.000 da budemo precizni. Ispod haljine, naravno, nije odjenula grudnjak pa su joj se vidjele grudi. Imala je samo tange u boji kože. Kroz haljinu joj se vidio skoro svaki djelić tijela, sve tetovaže. Leđa su joj bila posve otvorena.

Rihanna još jednom ništa nije prepustila mašti. Dok je bila u backstageu tijekom dodjele nagrada, na opće oduševljenje kamermana i fotografa, pokazala je i kako twerka.

Na glavi je imala maramu također izrađenu od Swarovski kristala koja je naglasila ljepotu njena lica koje je za ovu priliku minimalno našminkala. Imala je i rukavice od kristala.

Modni radar: Osim Rihanne, pogledajte što su odjenule i ostale

Idi na 24sata

Komentari 164

  • gal 18.09.2014.

    Misim tu je neki napad na Rihannu, a šta je sa onim kad je Julie atlas došla gola i s provokativnom haljinom na festival prošle godine, šta je sa Candice Boucher, šta je sa Victoriom Harvey itd da ne nabrajam više...??!

  • KristianŠimek 14.06.2014.

    zgodna...

  • ban_ana8 13.06.2014.

    Lice je minimalo našminkala? Možda da pogledate fotku prije nego napišete. Pogle joj oči samo, minimalno? Kako mi onda trebalo izgledati maksimalno?

Komentiraj...
Vidi sve komentare