To je to što me zanima!

Rihanna kao leopardica zapalila New York: 'Stoji ti višak kila...'

Pjevačica s Barbadosa pojavila se na predstavljanju knjige u muzeju Guggenheim u New Yorku, a pažnju je okupirala seksipilnom odjevnom kombinacijom - haljinom s leopard uzorkom i dubokim dekolteom
Vidi originalni članak

Jedna od najpopularnijih pjevačica na svijetu, Rihanna (31) nedavno je predstavila svoju vizualnu autobiografiju 'Rihanna'.  Rihannina autobiografija ima 504 stranice s više od tisuću fotografija koji dokumentiraju njezin život. Neke od fotografija dosad nisu bile viđene. 

- Knjiga sadrži opis njezinog djetinjstva na Barbadosu, svjetske turneje, najvažnije trenutke u modi, ali i privatno vrijeme s obitelji i prijateljima. Sadrži intimne fotografije iz mog života kao glazbenice, performerice, dizajnerice i zabavljačice - izjavila je.

Pjevačica s Barbadosa pojavila se na predstavljanju knjige u muzeju Guggenheim u New Yorku, a pažnju je okupirala seksepilnom odjevnom kombinacijom - haljinom s leopard uzorkom i dubokim dekolteom iz kojeg je provirila njezina tetovaža. 

- Izgledaš odlično. Stoji ti višak kilograma - komentirali su njezini obožavatelji. Vizualna autobiografija pjevačice doći će u tri limitirana izdanja pa će tako uz brend 'Fenty' koji prodaje odjeću te kolekciju šminke, Rihanna podebljati džeparac i na svojim fotografijama. Knjiga bi se trebala početi prodavati od 10. listopada ove godine.

Pjevačica će se pojaviti i u jesenskom izdanju časopisa 'Vogue' gdje krasi lice naslovnice, a čini se kako joj ne cvjetaju samo poslovni planovi već i oni privatni. 

Pjevačica je oko dvije godine u vezi s arapskim milijarderom Hassanom Jameelom. Zajednički prijatelji uvjereni su kako će se par uskoro oženiti, a njihova svadba mogla bi biti svadba godine. Njezin odabranik,  težak je oko 7 milijardi dolara. Njegova obitelj, također prema Forbesu, četvrta je najbogatija u Saudijskoj Arabiji, a šuška se kako bi par uskoro mogao stati pred oltar. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Biser_2 14.10.2019.

    Meni lici na Chihuahua. Cudnu glavu ima 😌

  • 14.10.2019.

    dobro izgleda

  • Mortal Kombat 14.10.2019.

    Mala se malo popunila ali sada je zena prava!

Komentiraj...
Vidi sve komentare