To je to što me zanima!

Rihanna, Katy i Nicki Minaj žele biti slatke poput bombončića

Katy Perry kombinira djetinjasti i erotski imidž dok Rihanna često mijenja stil odijevanja. Njena koncertna scenografija odaje da je zaigrana curica i da voli crtiće
Vidi originalni članak

Pjevačice danas kao da se natječu koja će vjernije kopirati omote od slatkiša. Može se Katy Perry (27) šepiriti šarenim kreacijama, a Rihanna (23) imati scenografiju sličnu onoj iz crtanih filmova, ali Nicki Minaj (29) ipak je najslađa od svih. Svaki put kad je vidim, jedino što poželim je da je što prije izvučem iz “zašećerenog celofana” i pojedem koliko je slatka.

Za stil odijevanja inspirirala ju je tinejdžerka koja zavodi starca

Perry kombinira djetinjasti i erotski imidž. Za stil odijevanja inspirirala ju je curica iz kontroverznog filma “Lolita”.

Rihanna nastupa s plesačima koji podsjećaju na robote iz crtića

Pjevačica često mijenja stil odijevanja, ali njezina koncertna scenografija odaje kako je zaigrana curica koja voli gledati crtiće.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • dellilah 17.02.2012.

    meni ovo uopce nije slatko..vec blago retardirano..volim katy perry..odnosno njezine pjesme..ali ne volim to pretjerivanje..nekakvo furanje na kostime..haljine..gola tijela i sve tome slicno..to mi je baš istrošena fora..uostalom..cemu to?..ako imaš dobar glas popneš se na pozornicu uz pratnju klavira pjevaš..i svi padaju u trans..

  • Mia 002846 17.02.2012.

    ali Nicki Minaj (29) ipak je najslađa od svih. Svaki put kad je vidim, jedino što poželim je da je što prije izvučem iz “zašećerenog celofana” i pojedem koliko je slatka. hahahahah.....svaka čast na članku XD

  • puppet 17.02.2012.

    a joj, ova nicki nije ni u kojem pogledu slatka. a kombinacija djecjeg i erotskog imida mislim da prolazi samo u japanu. jer ako je nesto djetinjasto onda nije bas normalno da bude i seksi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare