To je to što me zanima!

Rihanna: Napali me kad mi muškarac naredi što da radim

U intervjuu za časopis Elle pjevačica je ispričala kako preferira muškarce koji su u spavaćoj sobi dominantni. Takvi momci su joj, kaže, izrazito seksi i privlačni
Vidi originalni članak

Kad mi muškarac naredi što da radim, to me jako napali. Nema mi ničeg više seksi od toga, rekla je Rihanna (26) u intervjuu za časopis Elle.

Pjevačica je dodala da voli muškarce koji su dominantni u spavaćoj sobi. Uz njih se, kaže, osjeća kao prava i potpuna žena. 

- Da nisam pjevačica znam što bih bila. Bila bih supruga i mislim da bih se savršeno snašla u toj ulozi - rekla je RiRi.

Idi na 24sata

Komentari 181

  • varešak 05.11.2014.

    Ako je tako neka donira milijun dolara u dobrotvorne svrhe.

  • Meško 05.11.2014.

    Kada je muškarac nježan, pažljiv i obziran, onda ne valja jer je mlakonja i nezna što žena voli. Kada je grub, nemaran, zapovjedan onda je sirovina i nasilnik. A ova s takvim izjavama niti ne zaslužuje ikoga bolje od C. Browna, jer očito da joj fali netko da ju tu i tamo razbije i pokaže gdje joj je mjesto. S jedne strane žene traže veći položaj i prava u društvu, da ne bude diskriminacije među spolovima, dok s druge strane žude za dominacijom i podređenim položajem naspram muškarca.

  • zeleni-zub 05.11.2014.

    Nikakve koristi od tebe. Čovjek ti kaže da mu spraviš jesti, a ti bi se seksala.

Komentiraj...
Vidi sve komentare