To je to što me zanima!

Rihanna napušena uništila luksuznu hotelsku sobu?

Pjevačica je navodno s prijateljima konzumirala marihuanu u hotelskoj sobi na Barbadosu. Izbacili su je van i poslali joj račun da plati nastalu štetu
Vidi originalni članak

Iako je zvijezda, kad su posrijedi ilegalne droge pjevačica ima jednak tretman kao i obični smrtnici. Rihannu (22) su izbacili iz hotela na Barbadosu jer je s prijateljima u sobi navodno pušila marihuanu. Zbog dima se stalno palio protupožarni alarm pa je hotelsko osoblje odlučilo pjevačicu zamoliti da izađe van. U jednim je barbadoškim novinama objavljeno da su Rihanna i njeni prijatelji tulumarili i potpuno uništili hotelsku sobu u kojoj je pjevačica odsjela. Osoblje hotela kucalo im je na vrata kako bi ih utišali i umirili, ali kad im to nije uspjelo izbacili su ih van i poslali im račun za štetu koju su napravili. Rihanni ovo nije prvi put da radi probleme u hotelu. Prije nekoliko godina hotelsku je sobu navodno uništila sa svojim tadašnjim dečkom. Obožavatelje je ova vijest šokirala budući da Rihanna tvrdi da ne konzumira droge jer je vidjela kako je kokain uništio njena oca i smatra da bi si samo glup čovjek mogao dozvoliti da postane ovisnik.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • pravoglasa 28.06.2010.

    haha kod nas bi joj još i račun za sobu poništili kak su očajni za tim zvijezdama, nemamo samopoštovanja nikakvog a zemlja smo koja toliko može nuditi, samo da nismo seljačine!!

  • ZumZumZg 28.06.2010.

    Glupaca!!a tako i izgleda!

Komentiraj...
Vidi sve komentare