To je to što me zanima!

Rihanna o Chrisu: Ako sam i pogriješila, to je moja greška

Odlučila sam da je važnije da ja budem sretna i nisam htjela dopustiti da me tuđa mišljenja spriječe u tome, rekla je Rihanna u intervjuu za časopis Rolling Stone
Vidi originalni članak

Mnogi obožavatelji bili su užasnuti kad je Rihanna (24) prošle godine obnovila vezu s reperom Chrisom Brownom (23). Nisu mogli shvatiti kako mu je oprostila što ju je brutalno pretukao 2009. godine. U intervjuu za časopis Rolling Stone pjevačica je izjavila kako je njihova veza trenutačno puno drugačija od razdoblja kad su u prošlosti bili zajedno. Rihanna je tako i službeno potvrdila da je opet s reperom nakon što je on u listopadu prošle godine prekinuo vezu s modelom Karrueche Tran. U intervjuu je otkrila kako ga je nakon svima poznatog incidenta htjela kazniti, iako ga je još voljela. 

- Htjela sam da vidi kako je to izgubiti me. Htjela sam da vidi posljedice toga - izjavila je Rihanna te priznala kako je znala da njezini obožavatelji neće biti oduševljeni kad vide da je Chrisu pružila novu priliku. 

- Odlučila sam da je važnije da ja budem sretna i nisam htjela dopustiti da me tuđa mišljenja spriječe u tome. Ako sam pogriješila, to je moja pogreška - otkrila je pjevačica te dodala kako danas ona i Chris razgovaraju o svemu i cijene jedno drugo. 

- Znamo točno što sad imamo i ne želim to izgubiti - zaključila je pjevačica. 

Idi na 24sata

Komentari 35

  • BokTonka 31.01.2013.

    Kako ste vi ljudi jadni.. znaci covjek se pokajao,priznao svoju VELIKU pogresku i promjenio se.nije to isti Chris koji je bio 2009 ako mu je Riri oprostila i zaboravila sve njena stvar. ocito da ga zena voli vise od icega a protiv ljubavi se ne moze. pustite ih da zive svoj zivot vi zivite svoj. #Chrianna

  • emma00 31.01.2013.

    Milijuni muškaraca bi joj samo lizalo stopala da dođe do nje,a ona se vrati budal*i koja ju tuče.

  • Annieee 31.01.2013.

    Tipicno kod zlostavljanih zena.. :/

Komentiraj...
Vidi sve komentare