To je to što me zanima!

Rihanna u prozirnom topiću predstavila svoj prvi parfem

U petak navečer pjevačica je svoj prvi parfem promovirala u Kaliforniji. Prilikom predstavljanja bila je odlično raspoložena, pa je plesala i cijelo vrijeme se smješkala
Vidi originalni članak

Rihanna (22) radi punom parom. U petak navečer pjevačica je svoj parfem promovirala u Kaliforniji, a pojavila se odjevena u kratku suknju zvonastog kroja, te u prozirnom topiću srebrne boje koji joj je otkrivao trbuh.  Nije odjenula grudnjak pa su joj se nazirale grudi. Tijekom predstavljanja svog prvog parfema bilo je odlično raspoložena, te se cijelo vrijeme tijekom poziranja fotografima smješkala i plesala.

Prije tjedan dana zbog nastupa na Grammyju zamoljena je da promijeni riječi svog novog singla S&M za koji je snimila i provokativan spot,  a koji je zbog eksplicitnih scena zabranjen u 11 zemalja u Aziji. Na dodjeli Grammyja pojavila se u haljini koja više otkriva nego skriva, a nemalo prije toga snimila je reklamu za svoj prvi parfem Reb'l Fleur. 

U prvom dijelu reklame Rihanna nosi elegantnu, ružičastu haljinu među mnoštvom cvijeća iste boje iz kojeg izranja. Romantična atmosfera mijenja se nakon što pjevačica zavodljivo prođe kroz ogledalo, te se s druge strane pojavljuje odjevena u crnu kratku haljinu gdje zavodi muškarce. Strani mediji upravo zbog reklame raspisali su se da je pjevačica na promociji pokazala svoju dobru stranu.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • lili14 20.02.2011.

    ima dobre pjesme......

  • xxnikaxx 19.02.2011.

    aj me pitaj jel me zanima -.- nekoč davno bila draga fina a sad odjenom ko zadnja fufa, koma šta čovjek može od sebe napravit.

  • KamenIngrad 19.02.2011.

    http://www.erepublik.com/en/referrer/zelja molim vas prijavite se i pomognite nam u ratu protiv srba

Komentiraj...
Vidi sve komentare