To je to što me zanima!

Rihanna se naoružala! Pod pazuhe tetovirala pištolje

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Pjevačica je u salon za tetoviranje došla s idejom da pištolje tetovira na prednju stranu ramena. Morala je odustati zbog sponzorskog ugovora
Vidi originalni članak

Rihanna (21), koju je nedavno pretukao dečko Chris Brown (19), na sebe je stavila još novih tetovaža. Ispod svakog pazuha sada ima dva pištolja. Tetovirala se u losangeleskom salonu za tetoviranje Bang Bang. Pištolje su joj htjeli staviti na prednju stranu ramena, no odustala je jer je zaštitno lice kozmetičke linije Cover Girl, a tetovaže pištolja se ne slažu s imidžem kompanije.
- Stvarno sam ih htio staviti na prednju stranu ramena, a i njoj se jako svidjela ta ideja. No, Cover Girl to ne bi dopustio, a ipak su oni ti koji plaćaju račune. Na kraju smo se odlučili staviti ih pod pazuhe - kazao je Rihannin tattoo majstor.
Nedavno je objavljeno kako je Rihanna svoju vezu s Chrisom stavila na 'pauzu', a 'šuška' se da sada izlazi s bivšim dečkom Lindsay Lohan i Fezom iz serije "Lude sedamdesete", Wilmerom Valderramom (29).

Idi na 24sata

Komentari 17

  • user_34529 26.03.2009.

    ova je pukla !!!a znala se je rugat britney i smijala joj se kad je kiksala onaj nastup na mtv-u i kad je primala nagrade zahvaljivala je nekim osobama što je drže prizemljenu očito su te osobe odlepršale od nje jer cura nosom para oblake..tetovaže su grozne..

  • saloma 26.03.2009.

    @vedrana, sara je samo ljubomorna što ona ne izgleda dobro kao halle berry, uostalom, ona je dobila fras što ju paparazzi ne puštaju na miru. pa žena ne može otići ni srat bez da se boji da će joj neki od njih iskočiti iz wc školjke

  • user_25460 26.03.2009.

    sara70 ti si rasist...sram te bilo!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare