To je to što me zanima!

Rihanna se skinula: Tužnu pjesmu otpjevala gola u kadi

Ovaj video je baš sve. Emocionalno, ali jednostavno, napisala je na Twitteru što je i potvrdio jedan od njezinih obožavatelja. Riječ je o spotu za pjesmu 'Stay'
Vidi originalni članak

U jednom intervjuu Rihanna (24) je izjavila kako želi da svaki njezin spot bude savršen pa plesne korake zna uvježbavati i po nekoliko sati na dan. Spot za pjesmu 'Stay' drugačiji je od ostalih, ali pjevačica se potrudila da i njezin najnoviji video bude glavna tema medija. Rihanna se u emocionalnoj pjesmi pojavljuje gola u kadi s malo šminke. 

- Ovaj video je baš sve. Emocionalno, ali jednostavno - napisala je Rihanna na Twitteru što je i potvrdio jedan od njezinih obožavatelja koji je napisao kako video možda djeluje jednostavno, ali da je vrlo dirljiv. 

- Spot šalje stvarno snažnu poruku - napisao je obožavatelj. 

Neki glazbeni kritičari komentirali su da je Rihanna neke od stihova posvetila Chrisu Brownu (23) s kojim se u nedjelju navečer pojavila na dodjeli nagrada Grammy. Par je čini se riješio sve nesuglasice nakon što je reper pjevačicu brutalno pretukao prije četiri godine. 

Idi na 24sata

Komentari 72

  • Ubananismo 13.02.2013.

    ma mislim da mi je bolje da nekazem sta mislim , praznoglava itd itd

  • jao nama 13.02.2013.

    Očekivao sam naslov Rihanna skoro sve pokazala.Super spot,poslje ovog kvalitetnog spota sljedeći očekujem na wc školjci.

  • kamen sa srca 13.02.2013.

    Njezine pjesme imaju toliko jake poruke da slobodno možemo odbaciti svu literaturu za koju smo mislili da nešto znači :-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare