To je to što me zanima!

Rihanna se skinula u prozirno rublje: ‘Dobro ti stoji više kila’

Pjevačica Rihanna je zaludjela obožavatelje fotografijom u žutom čipkastom donjem rublju i još jednom dobila pohvale na račun svojeg izgleda...
Vidi originalni članak

Svi koji prate Rihannu (30) na društvenim mrežama, znaju da se pjevačica voli skidati i objavljivati golišave fotografije za obožavatelje. Nedavno se pohvalila kolekcijom seksi donjeg rublja Fenty Beauty s vlastitim potpisom, a sada je na Instagramu pozirala u najnovijem rublju žute boje koje će, kako kaže, u prodaji biti od 1. travnja. 

Rihanna na fotografijama pozira u čipkasto prozirnom topu i boksericama koje dolaze u kompletu, a u prvom planu je opet bila njezina stražnjica.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Prije sam mrzio žutu boju, ali ti si u ovom kompletiću baš neodoljiva. Prava uskršnja zečica, dobro ti stoji više kilograma - samo su neki od komentara obožavatelja. Rihanna je i ovu kolekciju prilagodila ženama različitih konfekcijskih brojeva.

Barbadoška pjevačica u samo godinu dana 'natukla' je više od 15 kilograma, no čini se kako sa samopouzdanjem nema problema. Zapravo, njezini obožavatelji tvrde kako Rihanna nikada nije bolje izgledala. 

- Oblačim se prema tome kako se moje tijelo taj dan osjeća. Ako se osjećam mršavo naglasit ću tijelo, a ako ne obući ću nešto preveliko. Volim se igrati sa siluetama, ali mislim da je najbitnije da se osjećate dobro u onome što nosite - ispričala je Rihanna za New York Magazine. 

PAZITE SE OVAKVIH: Ovo su najveći manipulatori horoskopa, veza s njima je noćna mora

Idi na 24sata

Komentari 54

  • Rafo 01.04.2019.

    Baš da je prozirno...

  • DraženČičak-GTi 31.03.2019.

    Ljulja gara ljulja gara,a ljulja i Mara... ❤🌹

  • tkopajti 31.03.2019.

    Kakav višak, taman njamiiiiiiii

Komentiraj...
Vidi sve komentare