To je to što me zanima!

Rihanna slavila kod Beyonce i Jay-Z-ja: Oko trbuha je nosila lančić od oko 1,7 milijuna eura

Rihanna je na zabavi nosila srebrnu metalik kombinaciju - šljokičasti top i hlače. Outfit je uskladila ružičastim kaputom, kao i debelom dijamantnom ogrlicom i naušnicama
Vidi originalni članak

Pjevačica Rihanna (35) se nakon dodjele nagrade Oscar, koja je bila 13. ožujka, uputila na after party repera Jay-Z-ja (53) i pjevačice Beyoncé (41) u hotel u Los Angelesu. Rihanna se pojavila na zabavi sa dijamantnim lančićem oko trbuha čija je vrijednost navodno 1,8 milijuna dolara (što je oko 1,7 milijuna eura), piše Page six.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Rihanna je na zabavi nosila srebrnu metalik kombinaciju - šljokičasti top i hlače. Outfit je uskladila ružičastim kaputom, kao i debelom dijamantnom ogrlicom i naušnicama. Ogrlica je sadržavala oko 96 karata ružičastog dragog kamenja, a naušnice u obliku cvijetića oko 12 karata dijamanata. Na ruci je imala i prsten.

Bio je to četvrta kombinaciju koju je Rihanna nosila te večeri. Prvo su je 'uhvatili' kako ulazi u Dolby Theatre u Los Angelesu u sivoj majici kratkih rukava Eagles, tenisicama Black Vans, zelenom šeširu, zelenoj torbi preko ramena, sunčanim naočalama i golemim zlatnim naušnicama.

PJEVAČICA NA OSCARIMA Nasmijana Rihanna u crnini istaknula trudnički trbuh: 'Ona sve stigne! Žena na zadatku...'

Pjevačica se zatim presvukla i obukla elegantnu crnu haljinu koja se spaja s kožnom suknjom s dugim šlepom i prozirnom mrežastom tkaninom. Haljina do poda također je imala kožne naramenice, mrežastu dolčevitu i mrežicu na rukavima. 

Sljedeća modna kombinacija koju je Riri obukla bila je crni grudnjak ukrašen zavjesom od kristala i prozirnim mrežastim naramenicama. Uskladila ga je crnim hlačama ukrašenim zlatnim cvjetnim dizajnom. Na nogama je imala crne salonke, a od nakita je nosila dijamantne ogrlice i narukvicu.

POGLEDAJTE VIDEO: ANA NIKOLIĆ JE NOVA RIHANNA

Idi na 24sata

Komentari 10

  • mars7 15.03.2023.

    Hollywood stil

  • KusNjega 15.03.2023.

    Žena je sve sama zaradila. Uvijek originalna. Lijepo je da nema ljubomore između nje i Bjonse

  • Zrile2 15.03.2023.

    kada više ne znaš šta bi

Komentiraj...
Vidi sve komentare