To je to što me zanima!

Rihanna Trumpu: 'Ne puštajte me na tragičnim okupljanjima'

R.E.M., Elton John, Queen, Neil Young, Pharell, Luciano Pavarotti samo su neki od glazbenika koji također ne žele da se njihova glazba povezuje s političkim stavovima Donalda Trumpa
Vidi originalni članak

Urednik Washington posta Phillip Rucker napisao je na Twitteru da se na Trumpovom skupu pušta Rihannina pjesma 'Don't stop the music'.

VELIKA ČAST Rihanna imenovana posebnom ambasadoricom svoje zemlje

- Dok svira Rihanna, volonteri poput loptica bacaju besplatne Trumpove majice u mnoštvo, poput loptice. Svi ih obožavaju - opisao je Rucker.

Pjevačica (30) je u reakciji na njegovu objavu uzvratila upravo onim što se kosi s imenom njezine spomenute pjesme - odlučila je zaustaviti puštanje svoje glazbe na Trumpovim skupovima.

HTJELA RAZNOVRSNOST Rihanna šokirala revijom: Za pistu je razgolitila i trudnice...

- Nećete je slušati još dugo. Jer, ja i moj narod nikada nismo bili ni na jednom od tih tragičnih skupova - odbrusila je Rihanna.

Time se pridružila nizu zvijezda koje su se javno izjasnile protiv politike aktualnog američkog predsjednika.

LAŽNA UZBUNA Rihanni se oglasio alarm: Još jedan neželjeni gost u krevetu?

R.E.M., Elton John, Queen, Neil Young, Pharell, Luciano Pavarotti i mnogih drugi također ne žele da se njihova glazba povezuje s političkim stavovima Donalda Trumpa.

Podsjećamo, u SAD-u su u utorak izbori za Kongres, ali i guvernerstva pojedinih zemalja. Rihanna se uključila u kampanju i aktivno poziva obožavatelje da izađu na izbore i osiguraju promjene.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • CarminaBurana 06.11.2018.

    ma delas ti za gore sotone od ovog zuce

  • 05.11.2018.

    kad trump izgubi kongres nece moći ništa odlučivat bez demokrata..

  • 05.11.2018.

    Luciano Pavarotti ima agenciju, koji štiti i naplaćuje njegova autorska prava u ime obitelji Pavarotti. To ima i Lenno i E. Presley i mnogi pokojni umjetnici. Stoga ako se obitelji ili pravni sljednici usprotive, Trump se može slikati, a i vi ostali obožavatelji manekena za tupee. Čisto za info.

Komentiraj...
Vidi sve komentare