To je to što me zanima!

Rihanna u gaćicama: Curama diktira što se nosi ove sezone

Prestani stavljati ovako seksi fotke, nije nam dobro. Guza ti je predobra, samo je jedan od mnogih komentara ispod fotografije na kojoj se dosad skupila preko tri milijuna lajkova
Vidi originalni članak

Svi koji je prate na društvenim mrežama, znaju da se pjevačica Rihanna (30) voli skidati i objavljivati golišave fotografije za  pratitelje. Nedavno se pohvalila kolekcijom seksi donjeg rublja Fenty Beauty s vlastitim potpisom, a sada je na Instagramu pozirala u najnovijem rublju za Valentinovo.

NE IMPROVIZIRA Zahtjevna Rihanna: Na modelu testira kakve obrve želi imati...

Samo tjedan dana nakon što je najavila lansiranje kolekcije korektora za lice, predstavila je i svoju novu liniju donjeg rublja. Rublje je prilagodila ženama različitih konfekcijskih brojeva.

Izazovne fotografije 'zapalile' su društvene mreže, a mnogi su se složili da joj je ovo jedna od najseksepilnijih kolekcija dosad. Oduševljeni pratitelji imali su samo pozitivne komentare, a većini je pažnju privukla njezina stražnjica.

HO-HO-HO! Seksi Rihanna u blagdanskom izdanju: Ove zime sam zločesta

- Prestani stavljati ovako seksi fotke, nije nam dobro. Guza ti je predobra - samo je jedan od mnogih komentara ispod fotografije na kojoj se dosad skupila tri milijuna lajkova.

U posljednje vrijeme pjevačica često objavljuje fotografije na kojima reklamira svoju kolekciju, pa je tako prije dva mjeseca pozirala samo u gaćicama s natpisom 'Zločesto, zločesto'.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ove smo zime zločesti, a ne dobri - napisala je Rihanna u opisu, a pratitelji su odmah komentirali da njezinom bivšem, reperu Chrisu Brownu (29) može biti žao što ju je ostavio.

JEDNA OD NAJVEĆIH LJEPOTICA U HOLLYWOODU: 'Izgled mi je oduvijek bio prepreka, zbog visine su me odbijali'

Idi na 24sata

Komentari 15

  • 10.01.2019.

    Njam njam

  • iiiih 10.01.2019.

    Ni rodjena mater ju nebi prepoznala koliko fotosopa ima

  • MAMUNAMEGALO 10.01.2019.

    Kolinda je za nju spaceshuttle

Komentiraj...
Vidi sve komentare