To je to što me zanima!

Rihanna u očaju: Prijateljica je ušla u bus, otad joj se gubi trag

Pjevačica je svoje brojne pratitelje na društvenim mrežama pozvala da policiji pomognu pronaći njezinu bivšu plesačicu i prijateljicu Shirlene koja je posljednji put viđena kako ulazi u autobus
Vidi originalni članak

Čuju se svaki dan. Otac se zabrinuo za kćer jer mu od nedjelje ne uzvraća pozive, rekli su prijatelji Shirlene Quigley (32).

Sve je prijavio policiji, a u potragu se uključila i Rihanna (28). Pjevačica je očajna jer joj je nestala žena jedna od najboljih prijateljica, a bila joj je i plesačica na turneji. Osim Rihanne, apel za pomoć na društvenoj mreži objavile su i Mary J. Blige (45) te Missy Elliott (45). 

- Ova prekrasna duša i moja bivša plesačica je nestala. Srce me boli kada zamislim kako je onima koji ju vole - napisala je Rihanna na društvenim mrežama te poručila svima koji nešto znaju o Shirlene, neka dojave lokalnoj policijskoj upravi. 

Otac plesačice policiji je otkrio da je Shirlene, dan prije nestanka, kazala: 'Spremi se, uskoro će se to dogoditi i trebaš me zamijeniti'. 

Shirlenein mobitel pronađen je u salonu za vjenčanice u New Yorku, a posljednji put je viđena kako ulazi u autobus u 1 nedjelju u 1 ujutro. Živjela je sama u New Jerseyu. 

Quigleyina plesačka karijera procvala je nakon što se pojavila u Beyonceinom spotu 2003. godine za pjesmu 'Crazy In Love'. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Jersey 26.10.2016.

    Nasli su je

  • WiseMan_1 25.10.2016.

    Rihanna jedna od najljepših žena svijeta, naše starlete se mogu sakriti, nadam se da je njena frendica ok

Komentiraj...
Vidi sve komentare