To je to što me zanima!

Rihanni je skoro sve 'ispalo' iz minijaturne kožnate haljinice

Pjevačica je privlačila pozornost na koncertu repera Jay Z-a. Rihanna je za tu prigodu izabrala jako usku haljinu koja joj je jedva zadržala obline, a na to je 'nabacila' i kožnati kaput
Vidi originalni članak

Već se neko vrijeme šuška da se Rihanna (29) zaručila za milijardera Hassana Jameela (29), a nedavno je viđena s velikim dijamantnim prstenom na ruci.

Pjevačica je jednu ruku pažljivo 'skrivala' ispod rukava kaputa pri dolasku na koncert Jay Z-a. Na sebi je imala vrlo kratku i usku kožnatu haljinicu koja joj je jedva zadržala obline, a na to je 'nabacila' i crni kaput istog materijala. 

Jay Z-jev koncert u Los Angelesu došlo je pogledati mnogo zvijezda. Bogata nasljednica Petra Ecclestone stigla je na koncert u društvu prijatelja, a za tu prigodu odjenula je kratku suknju, široku sportsku majicu i visoke, kožnate čizme. 

Rihanna je u vezi s Hassanom nešto manje od godinu dana. Par se nedavno bacio u potragu zajedničkog stana u Londoni i Los Angelesu. Pjevačica je, otkrivaju njeni prijatelji, jako zaljubljena u arapskog poduzetnika te smatra da njihova veza ima budućnost.

- Dugo nije bila ovako sretna. Zbog novog početka, iza sebe je ostavila mnogo negativnih stvari i ljudi - rekli su bliski prijatelji. 

RiRi je, navodno, rekla bivšima Drakeu (31) i Chrisu Brownu (28) da joj se više ne javljaju. 

Jameel je prije Rihanne bio u vezi s Naomi Campbell, a u braku je bio s umjetnicom Linom Lazaar. Od nje se razveo prije no što je upoznao slavnu pjevačicu. 

Arapski milijarder poznat je po tome što svoj privatni život strogo skriva od javnosti, stoga se s Rihannom nalazi i druži samo na resortima egzotičnih otoka. 

 

Idi na 24sata

Komentari 30

  • jozo biber 23.12.2017.

    Skoro ,eh i ja sam je skoro pohebo ali eto nisam 😞

  • nori 🖖 23.12.2017.

    Što je još moglo ispasti?

  • 23.12.2017.

    odlična je

Komentiraj...
Vidi sve komentare