To je to što me zanima!

Rihanni pale dionice: Prekinula s milijarderom pa ljubi repera...

Pjevačica s Barbadosa, Rihanna, čije je bogatstvo procijenjeno na 600 milijuna dolara, sa američkim reperom viđa se posljednjih par mjeseci
Vidi originalni članak

Ona voli dobru zabavu, voli partijati i to su joj prioriteti. Muškarac koji joj to ne može pružiti, u njezin život nije dobrodošao, komentirao je bliski izvor pjevačice Rihanne (31).

Nakon što je prekinula trogodišnju vezu sa saudijskim milijarderom Hassanom Jameelom (31) s kojim se spetljala još 2017. godine, Rihanna je oko bacila na repera Rakima Athelastona Mayersa (31) poznatijeg kao ASAP Rocky.

Pjevačica s Barbadosa, čije je bogatstvo procijenjeno na 600 milijuna dolara, sa američkim reperom viđa se posljednjih par mjeseci. S Rockyjem je pozirala na dodjeli Britanskih modnih nagrada u prosincu Londonu, a viđeni su kako ugodno razgovaraju na 2020 Yams Day Benefit koncertu, na isti dan kada je prekinula s Jameelom.

Tako su njezini obožavatelji izjavili da je Rihanna pala s konja na magarca s obzirom na to da je ‘otkantala’ saudijskog milijardera teškog 2,3 milijarde dolara zbog repera koji na računu ima ‘samo’ 6,6 milijuna dolara. Razlog prekida s Jameelom nije poznat, no čini se kako ni debeli novčanik nije mogao zadovoljiti očekivanje pjevačice s Barbadosa. Inače, A$AP i Rihanna upoznali su se još od 2013. godine kada je glumila u spotu za njegovu pjesmu ‘Fashion Killa’.

- Mislim da Rihanna uživa u njegovoj pažnji, no još uvijek ne želi ništa potvrditi - dodao je pjevačice. Zanimljivo je kako je Rocky na svoju listu do sad uvrstio manekenku Kylie Jenner, te pjevačice Ritu Oru i Iggy Azaleu

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Biser_2 30.01.2020.

    Ma da, i on ima svoje kriterije. Uzmi bolje jednog od svoje klase

  • uvijek žedan 30.01.2020.

    Nema tu opuštanja. Tu se traži svakodnevni servis a puno puta i međuservis !

  • burky1990 30.01.2020.

    Uuuuuuuu ovaj saric ispod svakog clanka mi je osvjezenje dana. Noooooooooooooot

Komentiraj...
Vidi sve komentare