To je to što me zanima!

Rihanni u toplesu zmije gmižu po glavi, a piton joj je oko vrata

Pjevačica krasi naslovnicu časopisa GQ povodom 25. godišnjice objavljivanja. Izgleda poput grčke božice Meduze, mitskog čudovišta čiju kosu prekrivaju zmije
Vidi originalni članak

Barbadoška pjevačica pozira u toplesu sa zmijama omotanima oko njezina tijela u novom broju britanskog muškog magazina GQ koji slavi 25. godišnjicu svog objavljivanja. Na provokativnim fotografijama, neustrašiva Rihanna (25), pozira otvorenih usta dok joj leglo zmija gmiže po glavi. Na jednoj od fotografija koje je snimio Mariano Vivanco, pozira s velikim pitonom oko vrata, a gole grudi prekrila je rukama. Uoči izlaska časopisa 31. listopada, pjevačica se osvrnula na naslovnicu na kojoj izgleda poput grčke božice Meduze, mitskog čudovišta čiju su kosu prekrivale zmije. 

Volim se igrati s dominantnim životinjama. Ove dvije su bile problematične, no one su superzvijezde - napisala je. 

Pjevačica trenutačno odrađuje nastupe u sklopu svoje svjetske turneje 'Diamonds'. Čekaju je nastupi u Puertu Ricu i rodnom Barbadosu prije povratka u SAD, u kojem u studenom završava s turnejom. 

Rihanna najviše voli biti gola: Objavila je fotografije iz kade

Idi na 24sata

Komentari 34

  • DeTe 27.10.2013.

    Prezgodna je, i svida mi se sto je Meduza u ovom photoshootu. Ovi koji govore da je ruzna i da nije zgodna, nek prestanu s*at. Ako vam se ne svida, nemojte ni ulazit u clanke u kojim se spominje Rihanna, nitko vas ne tjera.

  • šnjofam gaćice 27.10.2013.

    nevjerojatno kako je ružna ta žena

  • AC.MILAN 26.10.2013.

    auuu što je ovdje photoshop radio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare