To je to što me zanima!

Rihannin dečko radi nasilja i prijetnji završio u policiji

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Chris Brown i Rihanna nisu bili na dodjeli nagrada Grammy u Los Angelesu. On je uhićen zbog prijetnji te pušten uz jamčevinu od 285.000 kuna
Vidi originalni članak

Mladi američki glazbenik Chris Brown (19) prijavio se u nedjelju policiji Los Angelesa povodom optužbi da je fizički nasrnuo na ženu čiji identitet nisu htjeli otkriti. Osim toga, pjevača R'n'B-a se tereti i zbog  prijetnji. Glasnogovornik policije otkrio je da se Brown posvađao s dotičnom dok su sjedili u njegovu autu.
- Nakon što su izišli van, svađa je eskalirala. Ženska osoba je pretrpjela vidljive ozljede te je identificirala Chrisa Browna kao napadača - prenose iz policije. Pjevač nije čekao na parkiralištu da se policija pojavi, ali se kasnije ipak javio u postaju. Nakon razgovora uhićen je zbog kriminalnih prijetnji te je pušten uz jamčevinu od 285 tisuća kuna. Brownov incident događao se samo nekoliko sati prije nastupa na dodjeli nagrada Grammy.
- Upravo smo obaviješteni da ni Rihanna neće biti u mogućnosti nastupati na dodjeli. Žao nam je što nam se neće moći pridružiti - bili su kratki organizatori dodjele. Rihanna (20) i Brown su u vezi nekoliko mjeseci, a ona je nedavno pokazala zaručnički prsten. Neki američki mediji prenose kako je napadnuta žena zapravo sama Rihanna, ali glasnogovornici glazbenog para nisu se još oglasili.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • chuperak 10.02.2009.

    sad mi je jasao da je to bila Rihanna!!

  • aranea 10.02.2009.

    ovaj rozi sat me pika u oči

  • opera 09.02.2009.

    cura je preslatka! ima super pjesme.

Komentiraj...
Vidi sve komentare