To je to što me zanima!

Rijetka bolest uzela joj je nogu, a ona se proslavila u Playboyu

Marsha se bavi glazbom i kaže da joj je osim pjevanja jako važna vjera te da ju je Bog spasio i izveo na pravi put. Na Instagramu je prati 'samo' 50-ak tisuća pratitelja, ali nakon novog angažmana brojka će sigurno narasti
Vidi originalni članak

Marsha Elle (24) je model i pjevačica koju je magazin Playboy izabrao za djevojku mjeseca travnja, a njezine fotografije poslužile su kao inspiracija brojnim ljudima kojima je Elle pokazala kako se treba boriti unatoč hendikepu. Barem joj tako pišu oduševljeni ispod fotografija na društvenim mrežama. 

Marsha je rođena s rijetkim poremećajem i bez bedrene kosti, zbog čega joj je amputirana cijela noga nedugo nakon rođenja. Život joj sasvim sigurno nije bio lagan, ali odlučila je svim silama pokušati ostvariti ono što su joj samo rijetki predviđali.

Bavi se glazbom i kaže da joj je osim pjevanja jako važna vjera te da ju je Bog spasio i izveo na pravi put. Na Instagramu je prati 'samo' 50-ak tisuća pratitelja, ali nakon novog angažmana nema sumnje da će taj broj narasti.

- Modeling mi je pomogao da ispričam svoju životnu priču i da pokažem i drugim osobama s invaliditetom da smo prekrasni ovakvi kakvi jesmo i da ih ohrabrim - zaključila je optimistična Marsha.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • tuliluli 08.04.2020.

    Kad igra nogomet triba paziti da joj noga ne odleti u gol.

  • tuliluli 08.04.2020.

    Ova u torbici umisto šminke nosi alat i rezervne dijelove.

  • 08.04.2020.

    Meni moze jedna coca cola a njoj dajte WD-40

Komentiraj...
Vidi sve komentare