To je to što me zanima!

Rina Dehni je neokrunjena kraljica 17 stanara BB-a

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Rina se stanarima na Tajlandu priključila kasnije. Zaljubila se u Mrkvicu s kojim se seksala pred kamerama. Najviše pozornosti davala je izgledu
Vidi originalni članak

Rina Dehni (25) za sebe je govorila da je kuja. U Tajland je stigla naknadno, bila je lijena za kućanske poslove, bila je najglasnija, bila je zla gazdarica i ponizna sluškinja. Najviše pozornosti je posvećivala svom izgledu. Zaljubila se u Mrkvicu i baš kao i on u nju. “Tko je lijep? Ti, ne ti” bio je njihov najdraži razgovor. S Tomislavom K. i Valerijom završila je u Kaznionici zbog dogovora oko nominacija. Najviše je iritirala njezina potreba da govori engleski. Ivan Mitrović (23) postao je zanimljiv zahvaljujući Rini i njihovu seksu. Zahvaljujući njoj gledatelji su saznali da je Mrkvica najduži penis BB Kuće. Ornela i Mira su zaključile kako je previše feminiziran i da je on u vanjskome svijetu “gay ikona”. Marko Deša (26) bio je stanar najkraćeg fitilja. Izravan, i na trenutke grub i eksplozivan prema drugim stanarima, Marko je bio pravi romantičar po pitanju njegove Monike. Nakon što je ona otišla iz Kuće, kako bi joj pokazao da još misli na nju, nosio je narukvicu s majmunčićem jer je tako i nju zvao. Valerija Sever (22) stanarka je kojoj je važno da je sve “po starinski”. Plakala je i histerizirala zbog nedostatka cigareta, a stanari su je optužili da se ne pere.  Elizabeta Skoković (51), najstarija stanarka BB Kuće, bila je najdomaćića sezone. Kuhala je, čistila, ali i tražila pažnju i zagrljaje od Mrkvice i drugog Ivana. Sabina Jurić (24) postala je najbiser. Njezine izjave poput one da postoji zmija pljuvačica koja te s otrovom pogodi s kilometra zabavljala je stanare. Tomislav Markuličić (26) u Kući se zadržao tek deset dana i postao stanar s najkraćim boravkom. Priznao je da je djevac i kako nikada nije imao djevojku, ali da ima matematičku formulu kojom će ubuduće osvajati. Ornela Bešker-Amulić (21) bila je najiskrenija u Kući. Sve je stanarima rekla u lice. Valeriji je sasula kako je svi ogovaraju da se ne pere, a Elizabeti da se ne može tako ponašati s mlađim dečkima. Miru Mariani (21) mnogi će zapamtiti kao najveću provokatoricu. Stalno se svađala s Rinom.

NAJTETOVAŽA
Modna dizajnerica Lucija Myšičkova (31) zbog ponašanja u Kući izgubila je dečka. Imala je tetovažu preko cijelih leđa i stražnjice.

PRVA ŠTIKLA KUĆE
Violetu Kuštro (28) gledatelji su prvu izbacili. U Kući je glumila Simonu Gotovac i stalno je nosila visoke potpetice.

VESELJAKUŠA
Martine Marie Manojlović (38) napustila je Tajland zbog bolesti u obitelji. U showu je bila uvijek dobro raspoložena i nasmijana.

BRBLJAVKO
Bračanin Tomislav Kuščević (29) bio je jedni oženjeni stanar. Volio je pričati o seksu. Stanarke su mu zamjerale da ih “pipka”.

NAJPRILAGODLJIVIJI
Sašu Meničanina (26) neki su optužili kao prevrtljivog. No pokušavao se prilagoditi situacijama. Najintimniji je bio s Lucijom.

MIROLJUBIV
Krešimir Duvančić (31) tijekom 106 dana nikada nije ušao u ozbiljniji sukob. Ni s kim nije razmijenio teške riječi ni vikao.

FAN PIERCINGA
Monika Bukovac (20) priznala je da ima više piercinga nego prstiju na rukama. Piercing ima čak i na najintimnijem dijelu tijela.

PARTIJANER
Ivan Lehocki (29) pokazao se kao najžešći plesač, ali i “noćna ptica” BB-a. Zadnji je išao spavati, a cure je oduševio stiptizom.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • rozmarin 14.01.2009.

    pa Rina je stvarno kraljica, voli se karat i to je sve

  • jujina 20.12.2008.

    omrazena svim gledateljima ali BB najdraza pitam se zasto

  • andy25 20.12.2008.

    Čim se preselim, nabavit ću si kornjaču i zvat će se Rina! Ova će bar šutjeti za razliku od glupače koja ne voli državu u kojoj živi! BITCH!

Komentiraj...
Vidi sve komentare