To je to što me zanima!

Rina se stigla zaručiti ali ne i završiti srednju školu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Bivša natjecateljica BB-a Rina Dehni (25) dva je puta pala drugi razred srednje Ekonomske škole. U večernjoj školi još pokušava postati tajnica
Vidi originalni članak

Fatalna “Matovilka” kosu nije šišala devet godina. Rina Dehni (25) nos je operirala sa samo 16 godina jer je, navodno, imala problema s devijacijom sinusa. Usne je jedanput povećala kolagenom, a grudi namjerava operirati nakon dojenja. Uvjerena je kako će joj odlazak plastičnom kirurgu platiti budući muž.
- Rine se ne sjećam dok je bila u našoj školi jer tada nisam bila ravnateljica - ispričala nam je Terezija Škunca iz riječke Ekonomske škole. Tajnica te srednje škole kaže da je Rina dvaput pala drugi razred. Zatim se upisala u večernju, gdje pokušava steći zvanje administrativne tajnice. Njeni profesori sjećaju se da na nastavi nije bila previše angažirana, a opisuju je kao “lepršavu” djevojku. Kako doznajemo, Rina je bila zaručena. Prije dvije godine zaljubila se u riječkog pomorca. Kasnije su se zaručili, ali Rina nikad nije bila sretna s njim. Zbog njegova neugledna izgleda zvala ga je “Shrek”. Zaručnik je Rinu zaposlio u svojoj tvrtki, gdje je radila kao tajnica. Ubrzo se Rina ponovno zaljubila. Ovog puta u zgodnog muškarca. Zaručnika je ostavila. Nakon što je počela novu ljubavnu vezu, Rina se prijavila u Big Brother show. Rina živi u neboderu u riječkim Rastočinama. Među susjedima nema prijateljica, a večeri provodi uglavnom u opatijskim diskoklubovima. Iako su na početku BB-a počele glasine da je Rina radila kao eskort-djevojka i na “vrućoj liniji”, njezini najbliži su to demantirali.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • magnolija1 19.12.2008.

    meni je rina bila sasvim u redu, ponašala se prirodno. ona i mrkvica su bili baš simpa par

  • miki4321 17.12.2008.

    Pa kad je glupa ko točak kako će završit srednju.

  • lexus 17.12.2008.

    Kučka odvratna bolesna osoba apsolutno. Zalosno je da takve uspiju samo zbog pi.... a nema trunke pameti . fuj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare