To je to što me zanima!

Rita Ora i slavni oskarovac u strastvenom zagrljaju: Fanovi pjevačice tvrde da su zajedno

Popularna pjevačica (30) objavila je na Instagramu fotografiju na kojoj grli redatelja Taiku Waititija (45). Ubrzo nakon toga viđeni su zajedno u restoranu u Sydneyu
Vidi originalni članak

Obožavatelji Rite Ore (30) nagađaju kako je pjevačica u vezi s Taikom Waititijem (45), redateljem filma "Thor: Love and Thunder".

Rita je na Instagramu objavila niz privatnih fotografija, a na jednoj od njih su ona i Taika u zagrljaju, obučeni u identične Gucci džempere.

- Lijepa vremena i uspomene s onima koje volim' - napisala je u opisu fotografije.

Jedan od slušatelja Who?Weekly podcasta dodatno je podigao prašinu tvrdnjom kako je vidio pjevačicu i oskarovca kako se ljube u restoranu. 

NAKON POLA GODINE VEZE Rita Ora prekinula je s dečkom: Ljubav 'pukla' zbog udaljenosti

Taika se 2018. razveo od supruge Chelsea Winstanley (45) nakon sedam godina braka. 2019. osvojio je Oskara za film Jojo Rabbit, koji je bio nominiran u dvije kategorije. 

 

Par je nedavno snimljen zajedno u Australiji, gdje se Rita susrela i s zvijezdama Taikinog filma, Russellom Croweom (57) i Tessom Thompson (37).

Rita je u Australiji zbog angažmanu u natjecanju 'The Voice', no zbog druženja s Marvelovim zvijezdama mnogi nagađaju da će se pojaviti u novom filmu o Thoru. 

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Južni vjetar 25.04.2021.

    Ovo je vama “strastveni zagrljaj”? Vise lici da je slomio nogu ili napio se, pa mu ona pomaze sa dodje do kreveta.🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare