To je to što me zanima!

Rita Ora poručila: 'Moje srce je uz sve one pogođene potresom'

Na nemili događaj nadovezala se i Rita Ora. Roditelji obje pjevačice devedesetih su stigli u Veliku Britaniju, nakon što su emigrirali s Kosova. To je bio najsnažniji potres u proteklih nekoliko desetljeća
Vidi originalni članak

Nakon niza razornih potresa koji su pogodili Albaniju, mnogi su shrvani. U javnosti su se u vezi tragedije u kojoj je živote izgubilo najmanje 28, a ozlijeđeno više od 600 ljudi, oglasile pjevačica Dua Lipa (24) i pjevačica Rita Ora (29). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tako su na društvenim mrežama objavile zastavu Albanije i poslale poruke podrške.

- Shrvana sam vijestima iz Albanije. Moje srce i molitve su s Albancima. Šaljem vam svu svoju ljubav u ovim teškim trenucima - napisala je Dua.

Na nemili događaj nadovezala se Rita.

- Moje srce je uz sve one koji su pogođeni potresom - napisala je. Roditelji obje pjevačice devedesetih su stigli u Veliku Britaniju, nakon što su emigrirali s Kosova. Rita Ora je u domovini svojih roditelja čak snimala spot i održala veliki koncert za obljetnicu nezavisnosti. 

To je bio najsnažniji potres u proteklih nekoliko desetljeća, a pogodio je glavni grad Albanije Tiranu i okolno područje. 

PJEVAČICA Dua Lipa: Da nisam napustila Kosovo, nikada ne bih uspjela

Snažan potres pogodio je Albaniju 21. rujna prošle godine i oštetio oko 500 kuća, a u potresu 1979. godine porušen je sjever zemlje, ali nijedan od ta dva potresa nije nanio ljudske žrtve.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Cirenac 28.11.2019.

    Pusti srce šalji šolde.

  • sasa66 27.11.2019.

    Je, je sve ne možeš spavat koliko misliš i koliko ti je stalo.

  • 27.11.2019.

    Rita pošalji lovu a srce nek ti bude na mjesto

Komentiraj...
Vidi sve komentare