Obavijesti

Show

Komentari 22

Dua Lipa: Da nisam napustila Kosovo, nikada ne bih uspjela

Dua Lipa: Da nisam napustila Kosovo, nikada ne bih uspjela
7

Netko mi je tijekom razgovora rekao: 'Čini se kao da imaš imigrantsku radnu etiku.' A meni se tada učinilo da je to vrlo neobičan komentar, prisjeća se mlada pjevačica

VIDEO

Britanska pop pjevačica Dua Lipa, danas je jedna od najizvođenijih pjevačica u svijetu koja je, unatoč tek navršene 23 godine prodala 32 milijuna singlova.

Jednom prilikom je izjavila kako ni u kojem slučaju ne bi postala pjevačica da, kao tinejdžerica, nije napustila svoj dom na Kosovu. Dodala je da je jako smeta to što se brojnim mladim ljudima u njezinoj rodnoj zemlji takva prilika nikada neće pružiti. 

Lipa je rođena 1995. godine u Londonu. Roditelji su joj kosovski Albanci. Dok je Lipa bila vrlo mala vratili su se nakratko na Kosovo te potom odlučili nastaviti život u Londonu. 

- Netko mi je tijekom razgovora rekao: 'Čini se kao da imaš imigrantsku radnu etiku.' A meni se tada učinilo da je to vrlo neobičan komentar - prisjeća se mlada pjevačica. 

MTV Europe Music Awards 2018 - Arrivals - Bilbao

No kaže da shvaća na što je novinar mislio jer se radnoj etici naučila od svojih roditelja. 

- Gledajući ih kako paralelno rade nekoliko poslova, danju i noću, shvatila sam da se ni do čega ne stiže jednostavnim putem i da za sve što želite postići morate vrlo naporno raditi - kaže. 

Pjevačica se dotaknula i britanskog odlaska iz Europske unije te rekla da ne vjeruje u Brexit.  

- Naš je svijet uglavnom satkan od različitosti... Kada živite u Londonu, poznajete brojne domaće stanovnike, no i one koji nisu odavde - odgovorila je. 

No premda smatra da "Brexit nije dobar izbor za Britance", kaže kako "stanovnici Velike Britanije iz toga poteza moraju izvući ono najbolje". 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina