To je to što me zanima!

Rita Ora proslavila 10 godina glazbene karijere. Prozirnom haljinom šokirala sve na zabavi

Pjevačica je odjenula prozirnu haljinu sa crnim pernatim detaljima koji su djelomično prekrivali Ritino tijelo
Vidi originalni članak

Pjevačica Rita Ora (32) pojavila se u vrlo prozirnoj haljini s detaljima od perja na proslavi obilježavanja 10 godina uspješne karijere u Los Angelesu u petak.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Rita je napravila nevjerojatan nastup u prozirnoj haljini izrađenoj od golog mrežastog materijala koji je padao prema gležnjevima. Crni pernati detalji su djelomično prekrivali Ritino tijelo oko vrata i prsnog koša te sa strane prema donjem dijelu tijela.

POGLEDAJTE SPOJ NA SLIJEPO: 'IZGLEDAŠ TOČNO ONAKO KAKO SAM TE ZAMIŠLJAO'

Pjevačica je uz to kombinirala i crne štikle s otvorenim prstima s remenčićima. Raspustila je kosu i napravila lagane kovrče, a dok se fotografirala okrenula je leđa kamerama i pokazala stražnji dio haljine.

Podsjetimo, Rita je karijeru započela 2011. na YouTubeu, a 2012. je napravila pjesmu 'Hot Right Now' zajedno sa glazbenikom DJ Freshom. Nakon toga, pjevačica je izbacila dva albuma, 'Ora' iz 2012. te 'Phoenix' iz 2018. Treći album planira izbaciti krajem ove godine, a datum još nije poznat. Rita je osvojila ukupno 10 nominacija za MTV Europe Music Awards, a magazin Harper's Bazaar ju je proglasio ženom 2013. godine.

POGLEDAJTE SUPERSTAR VIDEO: U KOJOJ PJESMI SE SPOMINJE LJUBAV?

@superstarcroatia Pava: ‘U kojoj pjesmi se spominje ljubav?’ 🤔 #superstarhr2023 #music #fyp ♬ original sound - SuperStar Croatia
Idi na 24sata

Komentari 3

  • 05.02.2023.

    Zar stvarno misli da je posebna što je pokazala obične crne gaćice?

  • bree77 05.02.2023.

    Ok ali ovo nije haljina

  • 🦋reti 🦋 05.02.2023.

    U 21. stoljeću netko je šokiran golotinjom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare