To je to što me zanima!

Rita Ora se pohvalila mršavom figurom nakon dijete Viva Mayr

Pjevačica je nedavno uživala u boravku u Viva Mayr klinici u Austriji u kojoj noć stoji oko 13.500 kuna. Na Twitteru je fanovima poručila da se osjeća kao nova osoba
Vidi originalni članak

Pjevačica kosovskog podrijetla na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira u bijelim visokim Chanel čizmama iznad koljena.

- Moje 'bebe' su napokon stigle kući. Bijele kožne Chanel seksi čizme - napisala je Rita Ora (22) ispod fotografije. Na istoj društvenoj mreži pohvalila se i crnim kožnim rukavicama bez prstiju i zlatnim Chanel satom.

Pjevačica je nedavno uživala u boravku u Viva Mayr klinici u Austriji u kojoj noć stoji 1.500 funti, odnosno, oko 13.500 kuna. Zdravstveni centar nudi jedan od najboljih programa na svijetu za mršavljenje uz dijetu Viva Mayr, uz koju mršave brojni bogati i slavni. Iz tijela odlaze toksini i postiže se mršavost i mladolik izgled. Ključna ideja ove dijete je da zdravlje i izgled ovise o probavi. Prema pisanju britanskih medija, pjevačica se nastoji dovesti u formu prije ljeta kada je čekaju nastupi na nekoliko festivala dok trenutačno radi na svom drugom albumu.

- Dubai stižem! Nakon detoks dijete osjećam se kao nova osoba. Imala sam vremena za razmišljanje - napisala je u utorak pjevačica na Twitteru dok je u srijedu objavila fotografiju na kojoj u golišavom izdanju pozira na krevetu u Dubaiju.

Rita je nedavno pozirala za američko izdanje časopisa Elle za mjesec svibanj u kojem je priznala da je ljuti kada joj netko savjetuje kako se mora odjenuti.

- To je nedopustivo, to je kao da vam netko govori što morate pjevati - zaključila je.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • nea-zg 25.04.2013.

    kak ju nije sram hvaliti se time,ljudi nemaju za jest a ona baca pare za jednu noć,bolje da je to dalo nekom bolesnom djetetu!

  • muskarac 25.04.2013.

    uf fuj koje ruzne cizme

  • _petra_ 25.04.2013.

    dijeta?????kakva god da je nije joj potrebna

Komentiraj...
Vidi sve komentare