To je to što me zanima!

Rita Ora: U '50 nijansi sive' ću glumiti Christianovu sestru Miu

Pjevačica je na Twitteru objavila da je dobila ulogu u filmu '50 nijansi sive'. Iza Rite su uloge u filmovima 'Spivs' i 'Brzi i žestoki 6', a pohađala je i Kazališnu školu
Vidi originalni članak

Pjevačica kosovskog podrijetla na Twitteru se pohvalila ulogom u filmu '50 nijansi sive'. Za razliku od nje, njezina prijateljica, manekenka Cara Delevingne (21) nije uspjela dobiti ulogu u prvom nastavku dugoočekivane trilogije. 

- Službeno je. Glumit ću Christianovu sestru Miu u '50 nijansi sive' - objavila je Rita Ora (23)  na toj društvenoj mreži. 

Pjevačica se već okušala u glumi. Pohađala je Kazališnu školu Sylvia Young Theatre School, 2004. godine glumila je u filmu 'Spivs', dok je prošle godine imala manju ulogu u šestom nastavku filma 'Brzi i žestoki'. 

Glavne likove u filmu tumače Jamie Dornan (31) i Dakota Johnson (24) koja je zbog uloge postala brineta i ošišala šiške kako bi što više nalikovala Ani. Glumica je zbog snimanja scena golotinje po prvi put u životu počela ići u teretanu. 

- Želim dobro izgledati gola - rekla je Dakota. 

Početkom 2012. godine započela je bitka nad pravima za snimanje filma. Universal Pictures i Focus Features izašli su kao pobjednici i dobili prava za snimanje prvog dijela filma prema istoimenoj knjizi. U lipnju je objavljeno da će redatelj filma biti Sam Taylor Wood. Christiana je trebao utjeloviti Charlie Hunnam (33) koji je naposljetku odustao od uloge i to nakon negodovanja jednog dijela obožavatelja. 

U filmu glume i Eloise Mumford kao Kate, Luke Grimes kao Elliot i Jennifer Ehle kao Carla, Anina majka. Prvi dio filmske trilogije trebao bi ugledati svjetlo dana oko Valentinova 2015. godine. 

Idi na 24sata

Komentari 61

  • prosvjetitelj 05.12.2013.

    jab s njom glumio u švedskom akcionom :)

  • strmi007 04.12.2013.

    nice

  • WOMANIZER 03.12.2013.

    hoće opet biti meltdowna zbog rite sad? :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare