To je to što me zanima!

Ritchieju pola milijarde, a za ljubavnika avion i hotel

Pjevačica je pristala odvesti djecu u Englesku da ih Ritchie može vidjeti preko blagdana. Navodno će joj se pridružiti i ljubavnik Alex Rodriguez
Vidi originalni članak

Madonnina glasnogovornica Liz Rosenberg u ponedjeljak je potvrdila da je pjevačica svom bivšem suprugu isplatila oko 500 milijuna kuna u novcu i nekretninama kao dio brakorazvodnog procesa. Njihovo zajedničko bogatstvo procijenjeno je na oko dvije milijarde i osamsto milijuna kuna, ali veći dio pripada Madonni (50). Rosenberg je otkrila da bivši supružnici još nisu postigli dogovor o skrbništvu nad djecom. Madonna je pristala doći u Englesku kako bi Guy mogao vidjeti djecu za blagdane. Ona bi iz Brazila u London trebala doći 23. prosinca s Roccom, Davidom i Lourdes, a tamo će joj se navodno pridružiti i Alex Rodriguez.
 - Ona želi da djeca budu s roditeljima, ali isto tako želi kvalitetno vrijeme s Alexom - otkriva izvor blizak pjevačici i dodaje kako se ona ponudila bejzbolašu platiti putovanje avionom iz New Yorka i smještaj u jednom od luksuznih londonskih hotela. Zajedno su bili i u Meksiku gdje su odsjeli u predsjedničkom apartmanu.


Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare