To je to što me zanima!

Rizvić o vezi s Vargekom: 'Lijepo mi je. Marko je duhovit i stalno me nasmijava. Dosta smo slični'

Par se upoznao preko RTL-ove voditeljice Ane Strizić, a glumica je nedavno objavila zajedničku fotografiju iz Maksimirskog parka na kojoj se zaljubljeno smiješe
Vidi originalni članak

Nakon kraće šutnje glumica Arija Rizvić (27) za Slobodnu Dalmaciju ispričala je detalje veze s RTL-ovim sportskim novinarom Markom Vargekom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Podsjetimo, javnost je za novi par doznala nedavno, a ubrzo nakon toga vezu je potvrdila sama glumica koja je otkrila kako ih je upoznala Ana Strizić, voditeljica i reporterka RTL-a.

- Što se tiče ljubavi, jako mi je lijepo. Marko i ja smo dosta slični, duhovit je i stalno me nasmijava - rekla je Arija.

ZVIJEZDA SAPUNICA I NOVINAR Arija Rizvić ljubi bivšeg dečka Mojmire Pastorčić: Sve je friško

O vezi je nedavno progovorio i Marko. 

- Dejtamo već neko vrijeme. Arija je super - rekao je za Story .

Glumica je prije nekoliko dana podijelila fotografiju na kojoj se vidi kako nasmiješeni uživaju u sunčanom danu.

Podsjetimo, Ariju je šira javnost upoznala u seriji 'Drugo ime ljubavi'. Nakon toga se glumica s Markom Kutlićem (25) natjecala u glazbenom showu 'Zvijezde pjevaju' i pobijedila.

Što se Arijina poslovna života tiče, uskoro joj slijedi premijera predstave 'Da sam ptica' u novom ruhu, u Zagrebu 28. travnja u Hrvatskom glazbenom zavodu. Nakon toga u svibnju s predstavom odlazi u Rijeku, a u rujnu u Sarajevo.

- Napravili smo suradnju tri grada, odnosno tri "gnijezda" u kojima će se ugnijezditi naša 'Ptica' i redovno igrati. Također igramo i na Festivalu glumca 2021.

U predstavi glume Daria Lorenci Flatz (45) i Tarik Filipović (49), koreografiju je radila Larisa Lipovac Navojec (44), glazbu Damir Imamović (43), oblikovanje zvuka Nina Ugrinović, a kostimografiju i scenografiju Lejla Hodžić.

Fali ti zabave? Klikni OVDJE za Oriđiđi Videoteku!

Idi na 24sata

Komentari 10

  • cobi 14.04.2021.

    Haha.Nema mi mrskije kad zena kaze da ju partner nasmijava.Nije muskarac klaun pa da je njegov zadatak da se ona stalno smije .Svasta.To nije bit odnosa izmedju muskarca i zene.

  • 14.04.2021.

    sretno !

  • 14.04.2021.

    Bez veze su i jedno i drugo

Komentiraj...
Vidi sve komentare