Show

Komentari 10

Rizvić o vezi s Vargekom: 'Lijepo mi je. Marko je duhovit i stalno me nasmijava. Dosta smo slični'

Rizvić o vezi s Vargekom: 'Lijepo mi je. Marko je duhovit i stalno me nasmijava. Dosta smo slični'

Par se upoznao preko RTL-ove voditeljice Ane Strizić, a glumica je nedavno objavila zajedničku fotografiju iz Maksimirskog parka na kojoj se zaljubljeno smiješe

Nakon kraće šutnje glumica Arija Rizvić (27) za Slobodnu Dalmaciju ispričala je detalje veze s RTL-ovim sportskim novinarom Markom Vargekom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Podsjetimo, javnost je za novi par doznala nedavno, a ubrzo nakon toga vezu je potvrdila sama glumica koja je otkrila kako ih je upoznala Ana Strizić, voditeljica i reporterka RTL-a.

- Što se tiče ljubavi, jako mi je lijepo. Marko i ja smo dosta slični, duhovit je i stalno me nasmijava - rekla je Arija.

O vezi je nedavno progovorio i Marko. 

- Dejtamo već neko vrijeme. Arija je super - rekao je za Story .

Glumica je prije nekoliko dana podijelila fotografiju na kojoj se vidi kako nasmiješeni uživaju u sunčanom danu.

Podsjetimo, Ariju je šira javnost upoznala u seriji 'Drugo ime ljubavi'. Nakon toga se glumica s Markom Kutlićem (25) natjecala u glazbenom showu 'Zvijezde pjevaju' i pobijedila.

Što se Arijina poslovna života tiče, uskoro joj slijedi premijera predstave 'Da sam ptica' u novom ruhu, u Zagrebu 28. travnja u Hrvatskom glazbenom zavodu. Nakon toga u svibnju s predstavom odlazi u Rijeku, a u rujnu u Sarajevo.

- Napravili smo suradnju tri grada, odnosno tri "gnijezda" u kojima će se ugnijezditi naša 'Ptica' i redovno igrati. Također igramo i na Festivalu glumca 2021.

U predstavi glume Daria Lorenci Flatz (45) i Tarik Filipović (49), koreografiju je radila Larisa Lipovac Navojec (44), glazbu Damir Imamović (43), oblikovanje zvuka Nina Ugrinović, a kostimografiju i scenografiju Lejla Hodžić.

Fali ti zabave? Klikni OVDJE za Oriđiđi Videoteku!

Najčitaniji članci