To je to što me zanima!

R'n'B Exclusive party: Bilo je ludo u Colosseum beach baru

Partyu su se pridružile i brojne ljepotice koje su sudjelovale u nagradnoj igri „Perfect time to shine“ za najbolji styling večeri. R'n'B Exclusive nastavlja s turnejom
Vidi originalni članak

U petak, 19.srpnja, u Colosseum Beach Baru u Opatiji održao se popularni program R'n'B EXCLUSIVE „Perfect time to shine“. Nevjerojatna atmosfera na podiju kojom je vladao rezidnet programa R'n'B Exclusive, DJ Chill iz Zagreba i prekrasni modeli R'n'B Honeys oduševili su sve prisutne i pobrinuli se da naprave večer za pamćenje.

Partyu su se pridružile i brojne ljepotice koje su sudjelovale u nagradnoj igri „Perfect time to shine“ za najbolji styling večeri. R'n'B Exclusive nastavlja s turnejom ovog utorka u kluba u Pietas Julia, a zatim u petak na Rabu u klubu Santos.

Više informacija o R'n'B Exclusive događanjima pratite na: www.rnb-exclusive.com

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Picajzlo Merkurčić 21.07.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare