To je to što me zanima!

Rođak nogometaša Brozovića o spotu: Začinile su ga seksi cure

U spotu za pjesmu 'Da li je kasno' pojavljuje se i Heidi Đurišić, manekenka koja inače najavljuje runde u boksačkim mečevima hrvatskih boksača...
Vidi originalni članak

Bend Kings široj se javnosti predstavio u srpnju kada su 'srebrnim' nogometašima posvetili pjesmu 'Svi na stadion'. Frontman benda Hrvoje Zagorec, inače blizak rođak nogometaša Marcela Brozovića (25), ovih je dana u zagrebačkom klubu snimio novi glazbeni video za pjesmu 'Da li je kasno'.

- Odlučili smo ga začiniti i dati mu 'punk štih', pa smo snimanje obogatili s atraktivnim djevojkama u oskudnom izdanju. Tko god pogleda spot bit će mu jasno da je na snimanju bila vrlo 'vruća' atmosfera - kaže nam Hrvoje.

Pjevač je ujedno autor teksta i glazbe, a singl je snimao, kako kaže, u svom studiju. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Jako smo zadovoljni s pjesmom jer smo dobili specifičan retro zvuk koji se kod nas još nije mogao čuti - tvrdi Zagorec. 

ROĐAK MU SVIRAO 'Bacali ga u zrak': Brozovićeva fešta uz ženu Silviju i kćerkicu

U spotu, koji je režirao Igor Roginić, pojavljuje se i Heidi Đurišić koja inače najavljuje runde u boksačkim mečevima hrvatskih boksača. Bend usput najavljuje nove pjesme i koncerte. 

Podsjetimo, Hrvoje je krajem srpnja sa svojim bendom svirao na dočeku nogometaša Brozovića u selu Okuje, u blizini Velike Gorice. Uz pucanj topa i feštu u dvorani lokalnog restorana proslavili su srebrnu medalju i igru 'Epic Broza'.

- Svirali smo pretežno domaći pop rock. Orili su se Prljavci, Parni valjak, Bijelo dugme... sve što je Brozu odgovaralo - rekao nam je Zagorec. Dodao je kako je fešta protekla dostojanstveno i kulturno. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare