To je to što me zanima!

Rođendanska fotka zbunila fanove Matea i Izabel Kovačić

Hrvatski reprezentativac i nogometaš Real Madrida Kovačić je u braku s Izabel nešto manje od godinu dana, a zaljubili su se prije osam godina dok je on još bio ministrant u crkvi sv. Antuna Padovanskog
Vidi originalni članak

Ljubavi, neka ova godina bude najbolja, čestitala je Izabel Kovačić 24. rođendan suprugu vršnjaku Mateu Kovačiću na društvenoj mreži gdje je objavila njihove nove polaroid fotografije. Dvojac pozira na stepenicama, a gospođa Kovačić ima kovrčavu smeđu kosu. Fotografijama je zbunila mnoge prijatelje i fanove koji su pomislili da se radi o starim fotografijama s početka njihove veze zbog 'starinskog' efekta i Izabeline drugačije frizure.

Naime, Zagrepčanki je duga plava kosa godinama bila svojevrsni zaštitni znak, a sada se zaželjela promjena. 

AMBICIOZNA Izabel Kovačić: 'Oduvijek sam maštala o poslu sa sestrom...'

Nogometaš je rođendan proslavio u krugu obitelji, a Izabel se našalila kako joj 'suprug već stari'.

Mateo se na svom profilu, ispod kolaža rođendanskih fotki, prijateljima i fanovima zahvalio na lijepim rođendanskim željama. 

Profesionalni nogometaš i hrvatski reprezentativac Kovačić je u braku s Izabel nešto manje od godinu dana, a zaljubili su se prije osam godina dok je on još bio ministrant u crkvi sv. Antuna u Sesvetskim selima. 

Izabel je tada pjevala u crkvenom zboru, a tamo su se i vjenčali u lipnju prošle godine. 

Par trenutno živi u Madridu gdje je Izabel sa sestrom Ivanom prošle godine pokrenula posao - brend Lunilou za proizvodnju opreme za novorođenčad od ekoloških materijala.

Prije dva mjeseca Kovačić se pohvalila fotografijom na kojoj, u hlačama visokog struka u kojima se čini kao da ima trudnički trbuščić, pozira s ružičastim dječjim cipelicama u ruci. 

 - Mislim da joj se vidi trbuščić. Sigurno je trudna - samo su neki od komentara koji su se nizali ispod objave. 

Trudna ili ne - Izabel je očito dobro izreklamirala svoj posao. No iako je fotografija vjerojatno samo pomno smišljena reklama za Izabelin dječji brend, mnogi još nagađaju očekuju li Kovačići prinovu. 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • 08.05.2018.

    učinilo mi se da je to Monika Kravić iz mlađih dana

  • prvi general 08.05.2018.

    eto kako je život nepravdean, netko bude ministrant i sve što dobije je svećenikova kara, a neko bude ministrant i dobije manekenku

  • etica 07.05.2018.

    Mebi su njih dvoje isti 😅😅

Komentiraj...
Vidi sve komentare