To je to što me zanima!

Rođendanski dar: Pjevačica na lice tetovirala Harryja Stylesa

Dobit ću pjesmu na njegovom novom albumu, samouvjerena je Kelsy, kojoj je malo falilo da 'uhvati' Harryja. Umjesto njega, pridobila je njegovog bivšeg kolegu Zayna Malika, kojemu je napisala tekst za pjesmu
Vidi originalni članak

Pjevačica s Novog Zelanda Kelsy Karter (26) već duže vrijeme želi privući pažnju Harryja Stylesa (24), bivšeg člana benda One Direction. Povodom njegovog 25. rođendana, koji će biti 1. veljače, pripremila mu je zaista iznenađujući poklon o kojem je, čini se, dugo razmišljala. 

Pratitelje je obavijestila da je napokon odlučila što će mu 'darovati', pa je tetovirala njegov portret na svoj obraz. 'Remek djelo' učinio je Romeo Lacoste, umjetnik za tetoviranje u Los Angelesu.

- Mama, vidi što sam si učinila - stoji u opisu fotografije njezine tetovaže.

Styles, inače, ima gotovo cijelo tijelo puno tetovaža i njihov je veliki obožavatelj. Kelsy za sebe smatra da je ženska verzija Harryja i doselila se u Ameriku kako bi postala pjevačica.

- Dobit ću pjesmu na njegovom novom albumu - samouvjerena je Kelsy, kojoj je malo falilo da 'uhvati' Harryja. Umjesto njega, pridobila je njegovog bivšeg kolegu iz benda, Zayna Malika (26). Napisala mu je tekst za pjesmu koja još uvijek nije izašla. 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • STorm5 29.01.2019.

    Luđi od nje je ovaj tattoo majstor koji joj je ovo uradio. Kao 1. tetovaža ja preloša, a kao 2. moraš stvarno biti prvoklasni kreten i pristati ovo curi staviti na obraz!

  • _petra_ 29.01.2019.

    a valjda nije trajna

  • Mthesecond 29.01.2019.

    Bože kako je nagrdila lijepo lice...Ajd da je Bekema barem metnula,al taj neki Styles...Jel to muškarac uopće...Haha...Ne vidim da jest :)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare