To je to što me zanima!

Robbie Williams još uvijek ovisnik o antidepresivima

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Svakakvi filmovi mi se slažu u glavi i tada zna biti poprilično zastrašujuće, izjavio je Robbie Williams. Ovisnosti o antidepresivima ne zna kako se riješiti
Vidi originalni članak

Kontroverzni pjevač Robbie Williams (35) kroz svoju karijeru se borio s viškom kilograma, ovisnošću o alkoholu i depresivnim fazama s kojima se još uvijek bori.
- Kad ne uzimam antidepresive, imam strašnu potrebu dignuti ruku na sebe. Svakakvi filmovi mi se slažu u glavi i zna biti poprilično zastrašujuće - izjavio je Robbie. Svoje posljednje ovisnosti o antidepresivima i tabletama protiv bolova ne zna kako bi se riješio. Prije dvije godine je završio u Arizoni na odvikavanju od alkohola i droge te navodno u tome i uspio.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • flyingtiger 29.12.2009.

    njegova glazba i on sam producirani su za mase međutim u njemu sam uvijek vidio prepotentnog bolesnika a njegov izraz lica na ovoj fotki upravo to i potvrđuje. takvi poput njega ne znaju se nositi sa slavom jer su slabi karakteri i pokleknu pred porocima vrlo brzo a takvi su nažalost uzori mladima koji vole njegovu \'\'cijenjenu\'\' prepatetičnu glazbu.

  • user_39293 28.12.2009.

    ...a tek da živi u Hrvatskoj... onda bi bio pravi umjetnik... preživljavanja.

  • Monet 28.12.2009.

    I šta je tu novo?????

Komentiraj...
Vidi sve komentare