To je to što me zanima!

Robbie Williams: Moja kosa se transformira kao Bruce Jenner

Britanski pjevač se na društvenoj mreži pohvalio ružičastom kosom i nije mogao odoljeti da ne ismije bivšeg atletičara koji prolazi kroz proces mijenjanja spola
Vidi originalni članak

Robbie Williams (41) se odlučio našaliti na račun Brucea Jennera (65). Britanski pjevač u posljednje vrijeme eksperimentira s kosom, a na društvenoj mreži pohvalio se da je ona sada ružičasta, no nije mogao odoljeti da javno ne prozove bivšeg atletičara koji želi postati žena pa prolazi kroz proces mijenjanja spola. 

- Moja kosa je ružičasta... Nije trebalo tako ispasti, bojanje je pošlo po zlu. U roku od 24 sata biti će drugačija. Transformira se kao i Bruce Jenner - prokomentirao je Robbie fotografiju i dodao kako mu ipak nije bila namjera imati ružičastu glavu. 

Williams je nedavno bez ijedne krpice na sebi proslavio rođendan. Pozirao je 'k'o od majke rođen', a fotografiju kojom je pokušao 'srušiti' internet objavio je na Instagramu. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • kokaza5 20.02.2015.

    A ružan li si...

  • kung fu panda 19.02.2015.

    otkačio se malo

  • Fabregas405 19.02.2015.

    Ma daj ko je on da ismijava drugog covjeka,ja se takoder ne slazem s tim mjenjanjem spola al nek covjek radi sa sobom sto hoce...

Komentiraj...
Vidi sve komentare