To je to što me zanima!

Robbie Williams na LSD-u se želio ubiti pred majkom

Posrnuli pjevač boy benda Take That prvi put je uzeo halucinogenu drogu LSD, koja ga je zamalo navela na samoubojstvo u podrumu svoje kuće
Vidi originalni članak

Robbie Williams (34) već dulje izbiva s glazbene scene. Prilično se i udebljao, ali zato se skrasio uz svoju djevojku Aydu Field (29), s kojom često boravi u Los Angelesu. Prije nekoliko dana pjevač je s obožavateljima na blogu podijelio svoje prvo iskustvo s halucinogenom drogom LSD.
- Dali su mi maleni komadić papira da stavim na jezik i progutam. Exevi su u to vrijeme bili preskupi. Petnaest funti, tko si je to mogao priuštiti? Svirao je band po imenu Prodigy. Nakon toga smo krenuli prema autu, a tamo su stajali policajci. Pomislio sam: 'Sranje! Samo želim kući, bojim se! To je jedino mjesto gdje želim biti, u kući s mamom'. Kad sam došao kući, američki nogometaši su mi skupa s pjevačima počeli izlaziti iz televizora. To me zbunilo, pa sam se odlučio spustiti u podrum i probosti nožem. Moja je majka sve to promatrala i samo me pitala: 'Što radiš, pobogu?' Odgovorio sam: 'Ništa, idem dolje samo se probosti, a ti, jesi li možda za šalicu čaja?' - rekao je Robbie.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • ivabubamara 25.11.2008.

    OOO da, hoće to tako kog ne pozna....

  • vedran_zgb 25.11.2008.

    hoce to...definitivno...mislim da se robbie sad smirio, a prije je udaro po svemu i svacemu...

  • inox1810 25.11.2008.

    hehe otišo robbie u sto PM!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare