To je to što me zanima!

Robbie Williams se vraća u boy bend Take That?

Pjevač koji se u zadnje vrijeme bavio praćenjem NLO-a istetovirao si je simbol Take Thata na ruku te izjavio kako bi se volio vratiti u boy bend
Vidi originalni članak

Robbie Williams (34) svoju je glazbenu karijeru počeo 1990. godine u boy bendu Take That. Grupa je u to vrijeme harala svjetskim glazbenim ljestvicama, ali Robbie ju je ipak napustio 1995. godine kako bi se posvetio solo karijeri. Da je to bio dobar potez, pokazuje i činjenica da je ušao u Guinnessovu knjigu rekorda. Za njegovu turneju 2006. godine u jedan dan prodano je više od milijun i šesto tisuća ulaznica, čemu se još nitko nije ni približio. Ipak, u posljednjih nekoliko godnia, Robbie je zapostavio karijeru te se posvetio drugim stvarima, kao što je "ganjanje" neidentificiranih letećih objekata. Ipak, čini se da se Englez želi vratiti glazbi, i to pomoću svoje prve grupe Take Thata. Pjevač si je nedavno na desnu ruku istetovirao simbol te britanske grupe.
 - Volio bih opet biti u bendu. Milsim da bi to bio prvi slučaj da se bend okupi upravo zbog umjetničkih razlika. Dugo nisam vidio dečke iz benda, ali smo se ovo ljeto našli i bilo je super, baš kao nekad. Uglavnom smo se previjali od smijeha. Moram reći da sam ponosan na dečke i novi album im je super. Slušam ga stalno. Želio bih se vratiti u bend, ali još imam neka nedovršena posla - izjavio je Robbie na svojim internetskim stranicama. Ostali članovi benda, Marko Owen (36), Jason Orange (38), Howard Donald (40) i Gary Barlow (37) okupili su Take That prije dvije godine, a prošlog tjedna njihov novi album "The Circus" prodan je u nešto manje od pola milijuna primjeraka.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare