To je to što me zanima!

Robbie Williams: Smrt je pokucala na moja vrata...

Pjevač se počeo drogirati sa 16 godina. U kliniku za odvikavanje prijavio se tek 2007., kad je umalo umro od predoziranja. Već je neko vrijeme "'čist"
Vidi originalni članak

Robbie Willams (35) priznao je svoju ovisnost o teškim drogama. Pjevač je rekao kako je počeo puno piti i drogirati se nakon što je napustio Take That 1996. godine. U kliniku za odvikavanje prijavio se tek 2007., kad je umalo umro od predoziranja.
- Ne odlazim na odvikavanje jer mi je život malo izgubio nit. Odlazim jer sam u velikoj životnoj opasnosti. Smrt mi je pokucala na vrata i pomogla mi u mojoj odluci - napisao je pjevač tad na svom blogu. Također je priznao da je jedanput bio toliko drogiran LSD-jem da se pokušao ubiti nožem.Počeo se drogirati sa 16 godina. Robbie je sada u vezi s Aydom Field (30).

Idi na 24sata

Komentari 8

  • skolic3 26.09.2009.

    @plavuša13, ne ti ćeš mu biti uzor koja sjediš za kompom i svako govno komentiraš,ima te brate na svakoj stranici,jel ti ikad pereš suđe?

  • lilandaa 25.09.2009.

    Odlican pjevac, velik talent, ima on jos puno toga za ponuditi u glazbi, zato Robbie nadam se da ces uspjeti

  • YodaZoda1 25.09.2009.

    Kakva steta, za tako mega odlicno fantasticnog pjevača. Pa zasto uopce ti slavni posezu za tom drogom, ako i sami znaju kakve su posljedice. Ali ja se nadam da ce se Robbie odviknuti od toga, i dalje nas zabavljati svojim hitovima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare