To je to što me zanima!

Robbie: Supruga Ayda me štiti od napasnih obožavateljica

Pjevača na turneji prati supruga Ayda koja mu je u rujnu rodila kćerkcu Theodoru Rose. Robbie misli kako je bolje da je uz njega jer lako padne u iskušenje
Vidi originalni članak

Pjevač Robbie Williams (38) kaže da nema šanse da prevari suprugu glumicu Aydu Field (33), čak i kad bi to htio. Dodaje kako ga Ayda prati na turneji i čuva od napasnih obožavateljica.

- Suprugu nisam varao, ali ja sam muškarac koji lako padne u iskušenje jer volim žene, pa je bolje da je ona uz mene - rekao je Robbie.

Glazbenik je bivši alkoholičar. Kad je pio uvijek je bio napaljen. Tada je znao tražiti od pomoćnika da mu dovode djevojke iza pozornice s kojima se seksao.

- Puno je lakše kad niste pijani jer da konzumiram alkohol sve bi sludio. Siguran  sam da ga ne bih mogao držati u gaćama - rekao je glazbenik.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • targus 26.10.2012.

    pa onda se nisi trebao ženiti!! Lakše bi ti bilo šetati majmuna, da te ne sputava žena, ...ovako ispadaš blesav, ..isto koliko ponižavaš i ženu!!

  • Emma Bovary 26.10.2012.

    A ak mu i pobjegne mali iz gaća, bude žena kriva jer on ga je trebala pazit. Bravo, odlično. Tak ću ja dečku reč... budi uz mene od 0-24 jer, eto nemam samokontrole.

  • danyk 26.10.2012.

    znači da žena nije s njim na turneji, već bi izbila nova afera...tužno! pa kad toliko voli žene i ne može ga držati u gaćama, šta se obveza na vjernost samo jednoj ženi!? budi samac i uživaj sa milijon žena i svima ok!

Komentiraj...
Vidi sve komentare