To je to što me zanima!

Robert De Niro je postao pravi prljavi djedica pod stare dane

Robert De Niro i Zac Efron glume djeda i unuka u ovoj jako neuobičajenoj komediji za De Nira. Legendarni glumac pod stare dane uzima sve čudnije i čudnije uloge
Vidi originalni članak

U filmu pratimo Dicka Kellyja ( Robert De Niro ), generala američke vojske u mirovini s poprilično oštrim jezikom, kako na prevaru natjera svojeg uštogljenog unuka Jasona ( Zac Efron ) da ga odveze na posljednje tulumarenje prije nego što ga  odvedu u starački dom.

Premda isprva oklijeva, Jason ipak odvede djeda na Floridu, znajući da ostavlja svoju opsesivnu zaručnicu samu, samo par dana pred vjenčanje. Djed Dick, s druge strane, nema nikakvih zadrški, iako je nedavno postao udovac. Njegov način tugovanja je ispunjen studenticama i pivom!

YouTube/Screenshot

Foršpan nam daje sve ono što bismo i mogli očekivati od jedne teen komedije - mišiće, gola tijela, i drogu . Jedino što nismo dobili je odgovor na pitanje - zašto se De Niro pojavio u ovom filmu? Vidjeli smo ga u ‘ Pripravniku ’, gdje se odlično snašao, pa nam nije jasno čemu ovakva komedija za glumca njegovog ranga.

Film, u režiji Dana Mazera, pisca popularnog ‘Borata’, još ima i Zoey Deutch, Jasona Mantzoukasa, Dannyja Glovera, Adama Pallya i Dermota Mulroneyja. U BlitzCinestar bi mogao doći početkom naredne godine.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • El Tractor 05.11.2015.

    Zadnjih godina loše bira uloge, ovakav đir je odavno već viđen.

  • kung fu panda 02.11.2015.

    hoće malo odmoriti od ozbiljnih uloga

Komentiraj...
Vidi sve komentare