To je to što me zanima!

Robert De Niro shrvan nakon izbora: 'Pao sam u depresiju...'

Glumac koji se pokazao gorljivim protivnikom Donalda Trumpa još uvijek ne može vjerovati da je upravo on pobijedio na predsjedničkim izborima. Rezultati su ga, kaže, rastužili
Vidi originalni članak

Robert De Niro (73) podupro je u petak u Los Angelesu prosvjednike koji diljem Amerike izražavaju nezadovoljstvo zbog izbora Donalda Trumpa na mjesto predsjednika, kazavši kako je zbog toga "u depresiji". 

Gumac je na novinarsko pitanje kako se nosi s Trumpovom pobjedom odgovorio da je 'u depresiji'. 

- Sada moramo čekati da vidimo kako će se stvari razvijati... moramo budno pratiti poteze nove vlade - rekao je novinarima na crvenom tepihu prije premijernog prikazivanja filma 'The Comedian' u kojoj ima glavnu ulogu, a režirao ga je Sean Penn. 

Na pitanje jesu li prosvjedi prikladan odgovor na ishod izbora odgovorio je potvrdno. Glumac ni prije Trumpova izbora za predsjednika nije štedio riječi kritike na račun američkog biznismena, kazavši u video snimci da je "svinja i idiot" te da bi mu "rado razbio nos".

Prosvjednici već treću noć zaredom prosvjeduju na ulicama Miamija, Los Angelesa, New Yorka i ostalih većih američkih gradova.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Slavuj1 _ i Slavujica1_ 12.11.2016.

    Odličan glumac.

  • muskarac 12.11.2016.

    u americi je zanimljivo vec neko vrime ali sve mi se cini da najbolje tek pocinje... nakupilo im se svega i svacega od tzv "land of free" zemlje

  • montello 12.11.2016.

    ma 80 posto amerikanaca je palo u depresiju onih 20 posto su veseli kapitalisti ronald reagana i trumpa

Komentiraj...
Vidi sve komentare