To je to što me zanima!

Robert Downey Jr. će glumiti u još jednoj verziji Dr. Doolittlea

Slavnog doktora koji odluči postati veterinar su u prošlosti utjelovili Rex Harrison 1967. te Eddie Murphy 1998. i 2001. godine. Tom društvu će se uskoro pridružiti i Robert Downey Jr.
Vidi originalni članak

Studio Universal je navodno otkupio prava na film koji će nositi naziv 'The Voyage of Doctor Dolittle', odnosno 'Putovanje doktora Dolittlea', a naslovnu ulogu u filmu trebao bi preuzeti nitko drugi doli Robert Downey Jr.

Kao i njegovi prethodnici, 'The Voyage of Doctor Dolittle' će biti temeljen na književnom serijalu Hugha Loftinga iz 1920-ih. Film će prema vlastitom scenariju režirati Stephen Gaghan ('Zlato', kojeg još uvijek možete vidjeti u kinima te 'Syriana'), a Joe Roth, Jeff Kirschenbaum i Suzan Downey (Downeyjeva supruga) angažirani su na projektu kao producenti.

Slavnog fiktivnog doktora koji odluči postati veterinar su u prošlosti utjelovili Rex Harrison 1967. te Eddie Murphy 1998. i 2001. godine. Kultni mjuzikl iz 60-ih godina je bio nominiran za čak devet Oskara te je osvojio jedan za specijalne efekte, a iako nisu bile toliko hvaljene, komedije Eddieja Murphyja, 'Dr. Dolittle' i 'Dr. Dolittle 2' su ostvarile respektabilan komercijalni uspjeh te kombinirano zaradile preko 400 milijuna dolara ne računajući VHS, DVD i Blu-Ray verzije filmova.

Više informacija o nadolazećem Dr. Dolittle filmu te ostalim projektima Roberta Downeyja Jr.-a donosi IGN Adria.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare